Hoe maak je een vrouw blij? #internationalwomensday

08-03-2017 14:36

Categorie: Tips

"International Women's Day (March 8) is a global day celebrating the social, economic, cultural and political achievements of women. The day also marks a call to action for accelerating gender parity. www.internationalwomensday.com #IWD2017 #BeBoldForChange #internationalwomensday"

Deze dag staat in het teken van gendergelijkheid voor iedereen. Op deze dag wordt de bewustwording gestimuleerd en worden er acties uitgezet die op de lange termijn voor meer gelijkwaardigheid moeten gaan zorgen.

Voor de korte termijn vinden wij dat op Internationale Vrouwendag, de vrouwen in het zonnetje mogen worden gezet. En waar maak je een vrouw blij mee? Met opslagruimte voor schoenen, kleding en accessoires. Succes gegarandeerd wanneer je van een rommelkamer een walk-in-closet maakt! De spullen uit de rommelkamer sla je op in een opslagruimte zodat de vrouw des huizes nadat ze enthousiast heeft rondgehuppeld in de walk-in-closet, op haar gemak in de opslagruimte kan kijken wat er weg kan en wat niet. 

Een opslagruimte in de buurt is snel gevonden met opslagmarkt.nl. Selecteer een plaats, bijvoorbeeld Rotterdam, Utrecht of een dorp als bijvoorbeeld Loosdrecht en je krijgt een overzicht van alle opslagruimtes in een straal van 25 kilometer om de ingegeven locatie. Door gebruik te maken van filters wordt eenvoudig de geschikte opslagruimte voor jouw opslagbehoefte gevonden. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

De walk-in-closet is zelfstandig te maken met behulp van kast systemen van bijvoorbeeld Ikea (gebruik bijv. de Pax-planner) of Praxis en kijk ook eens op Youtube voor inspiratie. 

Het is niet ingewikkeld en voor de prijs hoef je het niet te laten, want een walk-in-closet is een meerwaarde van je woning! 

Dus maak vandaag jouw vrouw nog blij! 

walk-in-closet