Stalling voertuig

30-10-2017 15:12

Stalling voor uw voertuigDe herfst is aangebroken en de winter komt er langzaam maar zeker weer aan. Dat betekent dat de boottochtjes weer uitgesteld kunnen worden tot het voorjaar. Om je eigen privéboot te beschermen tegen weersinvloeden, kun je deze stallen in een van de stallingen van Opslagmarkt. Naast stalling voor je boot, hebben wij ook genoeg stallingen door heel Nederland voor je oldtimer, caravan, camper, auto of motor. Zo kun je snel terecht voor een stalling bij jou in de buurt.

Self-storage of mobiele box?

Er wordt op www.opslagmarkt.nl zowel self-storage als mobiele boxen aangeboden. Het verschil is eenvoudig: self-storage is een opslagruimte op een vaste locatie. Je hebt 24/7 toegang tot de spullen in je opslagruimte door een persoonlijke toegangscode. De opslagruimte is veilig, droog en schoon. Een mobiele box is zoals de naam al aangeeft een mobiele opslagruimte. Deze wordt bij jou op locatie afgeleverd waarna je alle tijd krijgt om deze in te ruimen met de spullen die je (tijdelijk) wilt opslaan. Vervolgens komt de verhuurder op basis van een onderlinge afspraak langs om de opslagruimte op te halen en deze te plaatsen in een algemeen opslagcentrum. Heb je je spullen weer nodig? Dan zeg je de huurovereenkomst op en brengt de verhuurder de mobiele opslagruimte op de plek van jouw keuze waar je alle spullen weer uit kunt ruimen. Voordelen stalling bij Opslagmarkt Je profiteert van verschillende voordelen als je een stalling huurt via Opslagmarkt. De meeste stallingen zijn bijvoorbeeld goed beveiligd en kun je binnengaan door een toegangscode die alleen aan jou wordt verstrekt. Wist je dat je bij de meeste aanbieders ook tijdelijk een stalling kunt huren? Afhankelijk van de aanbieder kun je de stalling dagelijks of per maand opzeggen. Informeer hiernaar als je van plan bent de stalling tijdelijk te huren. Tip: de goedkoopste stalling krijg je door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Vraag hiervoor meerdere offertes aan. Via onze website kun je eenvoudig een stalling vinden in jouw stad. Naast de prijs is het zaak om goed te letten op de dingen die belangrijk voor je zijn, zoals beveiliging, opzegtermijn en de grootte van de opslagruimte.

Over Opslagmarkt

Opslagmarkt brengt aanbod en vraag van opslagruimte en stallingen bij elkaar. Bedrijven en particulieren kunnen op de website van Opslagmarkt hun ruimte verhuren. Bezoekers van de website kunnen dan verschillende offertes opvragen en de ruimte kiezen die het beste bij hen past. Opslagmarkt fungeert dus als bemiddelaar. Op onze website vind je meer dan 500 aanbieders van opslagruimte. Wij kunnen dus wel zeggen dat wij de grootste aanbieder van Nederland zijn!