Een opgeruimde en georganiseerde badkamer

Geplaatst op in Opruimen

De badkamer is waarschijnlijk één van de meest gebruikte ruimtes in een woning. ’s Ochtends snel een douche nemen voordat er weer een nieuwe werkdag aanbreekt, ’s avonds of in het weekend een heerlijke plek om lekker te ontspannen. Omdat er vaak veel spullen aanwezig zijn in de badkamer is het moeilijk om het er opgeruimd te houden. Met als gevolg dat dingen verdwijnen zoals een haarborstel of tube tandpasta. Tijd om op te ruimen en alles ordelijk op te bergen zodat het makkelijk terug is te vinden.

Spullen uitzoeken

Begin met het uitzoeken van alle spullen. Gebruikt u alles nog wat er in de badkamer ligt? Bijna lege flessen en potjes verzorgingsproducten waarvoor u al lang nieuwe in gebruik hebt genomen, haaraccessoires en (botte) scheermesjes. Zomaar wat voorbeelden die ruimte in beslag nemen maar niet meer worden gebruikt. Sorteer alles en gooi het weg. Kijk daarbij ook goed naar de houdbaarheidsdatum op producten en medicijnen.

Sorteren en opruimen

Alles gesorteerd? Dan kan het opruimen beginnen. Wanneer u een badmeubel heeft kunt u alles in categorieën opbergen in bakjes en lade-organizers. Speelgoed van de kinderen voor in bad bergt u op in een mand en voor het wasgoed schaft u een handige mand aan waarin het direct gesorteerd kan worden. Heeft u de handdoeken in het zicht liggen? Voor een opgeruimd en mooi effect rolt u deze op. Nu is het zaak om alles in de badkamer na gebruik weer op de juiste plek terug te leggen.

Decoreren

Door de badkamer met accessoires aan te kleden is iedereen veel meer geneigd om alles georganiseerd te houden. Zeep in een fraaie pomphouder, een bijpassende tandenborstelhouder, een paar plantjes en een dierbare foto geven de badkamer een persoonlijke en gezellige uitstraling.

Wanneer u de badkamer gaat verbouwen wilt u misschien een aantal dingen weer hergebruiken of heeft u inmiddels al op voorhand gekocht. Maar u heeft geen ruimte om het bad, badmeubel, designradiator en andere spullen tijdelijk op te slaan. Huur dan een opslagruimte bij één van onze verhuurpartners. Daar staan uw spullen veilig en onder goede condities opgeslagen voor een zeer betaalbare prijs.