Garagebox huren?

Vind een Garagebox bij u in de buurt

Zo werkt Opslagmarkt

Eenvoudig online

1.

Locatie invoeren

Voer uw plaatsnaam of postcode in en zoek een opslagruimte bij u in de buurt.

2.

Kies uw opslagruimte

Scroll door talloze opslag aanbieders en vind de aanbieder die bij u past

image/svg+xml
3.

Direct online en eenvoudig geregeld

Kies uw aanbieder en kom direct in contact.

Totaaloverzicht van garageboxen

Gaat u verhuizen, of bent u aan het verbouwen en loopt u tegen het feit aan dat u te weinig ruimte hebt om uw spullen op te slaan? Of heeft u een mooie oldtimer of motor staan, maar kunt u hem nergens kwijt? Huur dan een garagebox. Een garagebox is een multifunctionele ruimte voor al uw opslag.

Garagebox huren Nederland

Gaat u verhuizen of bent u aan het verbouwen en loopt u tegen het feit aan dat u te weinig ruimte hebt om uw spullen op te slaan? Of heeft u een mooie oldtimer of motor staan, maar kunt u hem nergens kwijt? Huur dan een garagebox. Een garagebox is een multifunctionele ruimte voor al uw opslag. In Nederland staan veel opslagboxen te huur, waar u gemakkelijk uw inboedel in kwijt kan. Opslagmarkt heeft deze garageboxen uit Nederland en omgeving verzameld. Via Opslagmarkt kunt u eenvoudig online een opslag huren. Door het huren van een garagebox bij Opslagmarkt bespaart u uzelf tijd, geld en onnodige irritatie. Daarnaast bent u verzekerd van het huren van ruimte bij betrouwbare partners!

 

Motorstalling

Heeft u net een nieuwe motor gekocht en loop je tegen het probleem aan dat u te weinig plaats hebt voor hem? Wij snappen dat u hem veilig wil stallen. Een motorstalling is dan de ideale oplossing. Uw motor kunt u al snel stallen in een self storage, net als andere voertuigen zoals een auto, oldtimer of boot.

 

Voordelen huren garagebox

  • Er is ruimte voor uw hele inboedel
  • Er is ruimte voor diverse soorten voertuigen
  • U kunt altijd bij uw spullen
  • Door middel van een toegangscode/sleutel, kunt u alleen in uw garagebox
  • De meeste garageboxen zijn voorzien van camerabeveiliging

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het huren van een garagebox gemiddeld?

De kosten van het huren van een garagebox hangen uiteraard af van de grootte en verschillen natuurlijk per aanbieder. Maar bij de meeste aanbieders is het gemiddeld +/- €300,- per maand, variërend tussen de €150,- en de €600,-. Tevens moet u rekening houden met eventuele maandelijkse kosten, zoals servicekosten en energiekosten.

Wat mag je doen in een gehuurde garagebox?

In een garagebox die u huurt, hoeft u niet alleen maar spullen te bewaren. In de meeste gevallen mag u deze namelijk ook omtoveren tot multifunctionele werkruimte. Een ideale start voor de beginnende ondernemer bijvoorbeeld! Bekijk vooraf goed de voorwaarden van een garagebox, om te zien welke activiteiten er wel- en niet mogen plaatsvinden.

Wilt u uw bedrijf laten groeien en meer klanten bereiken? Meld u aan als verhuurder

Wij zijn het transparante platform dat het vergelijken en reserveren van opslagruimtes gebruiksvriendelijk maakt voor huurders én verhuurders. Door samen te werken met Opslagmarkt.nl behoort u tot het grootste platform van Nederland en bereikt u meer nieuwe klanten.

Werk samen met ons
Boek online