Inboedelopslag huren?

Vind een Inboedelopslag bij u in de buurt

Zo werkt Opslagmarkt

Eenvoudig online

1.

Locatie invoeren

Voer uw plaatsnaam of postcode in en zoek een opslagruimte bij u in de buurt.

2.

Kies uw opslagruimte

Scroll door talloze opslag aanbieders en vind de aanbieder die bij u past

image/svg+xml
3.

Direct online en eenvoudig geregeld

Kies uw aanbieder en kom direct in contact.

Inboedelopslag huren

Bij Opslagmarkt vergelijkt u makkelijk en snel alle inboedelopslag ruimtes in Nederland. Dit scheelt u tijd en geld! Bij Opslagmarkt staat kwaliteit hoog in het vaandel. Uw opslag is onze zorg. Wij werken dan ook samen met veel partners, zodat er altijd een geschikte partner voor u tussen zit. Zoek op uw plaatsnaam of postcode, en vindt een compleet overzicht van opslagruimtes bij u in de buurt. Met Opslagmarkt kiest u voor het goedkoop huren van een kwalitatief hoogwaardige ruimte!

Verhuizen en verbouwen

Bent u druk bezig met verhuizen, verbouwen of renoveren? Of loopt u tegen het probleem aan dat u te veel spullen hebt, die eigenlijk steeds maar weer in de weg staan? Het huren van een inboedelopslagruimte is dan de ideale oplossing! Opslagmarkt heeft hiervoor dé oplossing. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk self storage huren. Wij hebben alle opslagbedrijven verzameld uit Nederland, zodat u eenvoudig in uw regio een inboedelopslag kunt vinden.

 

Huur inboedelopslag

Voer uw plaatsnaam of postcode in en vind een compleet overzicht van verhuurders van inboedelopslag, die u eenvoudig kunt vergelijken en contacten. Hierdoor kunt u uiteindelijk zelf kiezen welke opslagruimte u wilt huren. Door het huren van een opslagbox bij Opslagmarkt bespaart u uzelf tijd, geld en onnodige irritatie!

 

Grootste aanbod opslagruimtes van Nederland!

De verhuurpartners van Opslagmarkt vormen samen het grootste platform van Nederland waar u het huren van een opslagruimte kan vergelijken. Doordat wij de meeste keuze aanbieden vindt u altijd een inboedelopslag die past bij uw behoefte. De opslagruimten variëren in formaat van bijvoorbeeld 1 m3 t/m 100 m3. Of u nu zoekt naar een opslagruimte in Utrecht, Hengelo, Groningen, Nijmegen, Arnhem, Bergen op Zoom, Weesp of ieder andere plaats In Nederland, via ons kunt u uw geschikte opslagbox huren!

 

Soorten inboedelopslag

Er zijn diverse soorten inboedel opslag in Nederland. Denk maar eens aan self storage of mobiele opslag. Bij self storage wordt uw inboedel opgeslagen in een veilige omgeving. Deze opslagruimtes zijn schoon, veilig en droog. U kunt ten allen tijden bij uw inboedel. Vaak krijgt u een persoonlijke toegangscode aangewezen, zodat alleen u in uw opslagruimte kan komen. Bij mobiele opslag laad u uw spullen thuis in een box en wordt deze opslagbox geparkeerd bij in een opslagruimte. U hoeft hier uw spullen niet meer uit te pakken. Het bespaart u dus tijd!

FAQ: Veelgestelde vragen

Wat kost het opslaan van een inboedel?

De kosten van het huren van een inboedelopslag hangen natuurlijk af van meerdere factoren, zoals de afmetingen van de opslagbox. Een opslagruimte van 3 m³ kunt u huren vanaf +/- €35,- per maand, een box van 6 m³ €45,- en bij een grotere ruimte van bijvoorbeeld 16 m³ moet u denken aan een vanafprijs van +/- €80,- per maand.

Is mijn inboedel verzekerd bij het huren van een opslagruimte?

De meeste inboedelverzekeringen dekken externe opslag, onder bepaalde voorwaarden. Ook zijn er opslagbedrijven die u zelfs verplichten een verzekering te nemen tegen verlies en diefstal, over de inboedel die u daar opslaat.

Wilt u uw bedrijf laten groeien en meer klanten bereiken? Meld u aan als verhuurder

Wij zijn het transparante platform dat het vergelijken en reserveren van opslagruimtes gebruiksvriendelijk maakt voor huurders én verhuurders. Door samen te werken met Opslagmarkt.nl behoort u tot het grootste platform van Nederland en bereikt u meer nieuwe klanten.

Werk samen met ons
Boek online