Opslagbox huren?

Vind een Opslagbox bij u in de buurt

Zo werkt Opslagmarkt

Eenvoudig online

1.

Locatie invoeren

Voer uw plaatsnaam of postcode in en zoek een opslagruimte bij u in de buurt.

2.

Kies uw opslagruimte

Scroll door talloze opslag aanbieders en vind de aanbieder die bij u past

image/svg+xml
3.

Direct online en eenvoudig geregeld

Kies uw aanbieder en kom direct in contact.

Waarom een opslagbox huren?

Op moment dat u ruimte tekort komt voor uw inboedel, hobbyspullen of als ondernemer voor archiefopslag of voorraad, kunt u overwegen om een opslagbox te huren. Deze boxen kunt u in de meeste gevallen voor zowel een korte- als een lange tijd huren. Wanneer u bijvoorbeeld tussen een verhuizing in zit of midden in een verbouwing, is het hartstikke fijn om uw inboedel op een veilige en geconditioneerde opslagbox op te slaan voor een goedkope prijs. Een andere optie is om de opslagruimte te huren voor langere tijd, bijvoorbeeld als u thuis geen ruimte heeft om seizoensgebonden spullen - zoals voor het kamperen, watersporten of wintersporten - op te slaan. Omdat u het toch maar een paar keer per jaar nodig heeft, leent een opslagbox huren hier uitstekend voor. Bij de meeste opslagruimtes heeft u 7 dagen per week toegang tot uw self storage, zo kunt u altijd gemakkelijk met een eigen toegangscode bij uw spullen.

Opslagboxen vergelijken

In heel Nederland zijn talloze verhuurders van opslagboxen. Maar welke moet u nu kiezen? En waar moet u op letten bij het huren van een box? Daar helpen wij van Opslagmarkt u graag bij. Op ons platform hebben wij alle locaties van opslagruimtes opgesteld staan, zo kunt u opslagboxen in uw regio eenvoudig vergelijken met elkaar. Kijk naar de prijs, foto’s van de ruimtes en de voordelen en specificaties van de verhuurder. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u in veel gevallen de opslagbox online huren via onze website, of vraag anders een offerte aan bij de geselecteerde verhuurder. Zo kunt u snel en eenvoudig een inboedelopslag online huren. Of u nu een opslagruimte in Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Enschede, Hengelo, Arnhem, Nijmegen of een opslag in Bergen op Zoom wilt, u vindt het bij Opslagmarkt.  

Opslagbox huren als ondernemer

Ook veel bedrijven kiezen ervoor om een opslagbox te huren. Dit kan handig zijn wanneer u bij uw bedrijfsruimte ruimte te kort komt, voor bijvoorbeeld archiefopslag of voorraadbeheer. Doordat u, bij de meeste locaties, 7 dagen per week toegang heeft u tot uw opslagbox, is dit een uitstekende oplossing om niet meer onnodig ruimte in beslag te nemen op kantoor. U kunt nu een extra werkplek creëren in uw bedrijfsruimte en uw opgeslagen spullen staan veilig in een opslagbox in de buurt. Wel zo makkelijk!

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een opslagbox huren?

Dit hangt uiteraard af van diverse factoren, zoals de grootte van de opslagbox en het verschilt natuurlijk per aanbieder. Maar gemiddeld kost een opslagbox van 3 m³ gemiddeld €35,- per maand, een box van 6 m³ €45,- en bij een grotere opslagbox van bijvoorbeeld 16 m³ kunt u denken aan +/- €80,- per maand.

Zijn mijn spullen in een opslag box verzekerd?

Ja, bij de meeste inboedelverzekeringen zijn uw spullen ook verzekerd bij een externe opslag. Lees de voorwaarden van uw verzekering echter goed door van te voren. Tevens zijn er veel verhuurders van opslagboxen die het zelfs verplichten om een verzekering te nemen tegen verlies en diefstal, van uw spullen in hun opslagbox.

Wilt u uw bedrijf laten groeien en meer klanten bereiken? Meld u aan als verhuurder

Wij zijn het transparante platform dat het vergelijken en reserveren van opslagruimtes gebruiksvriendelijk maakt voor huurders én verhuurders. Door samen te werken met Opslagmarkt.nl behoort u tot het grootste platform van Nederland en bereikt u meer nieuwe klanten.

Werk samen met ons
Boek online