Home Opslagruimtes

Amersfoort

Opslagruimte Amersfoort

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Amersfoort. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren in Amersfoort

Er zijn verschillende redenen waarvoor u een opslagruimte kunt gaan huren in Amersfoort. Maar in bijna alle gevallen hebben ze dezelfde oorzaak: u komt thuis of op het werk ruimte te kort om uw spullen op te slaan. Een self storage is de ideale oplossing! Wanneer u uw huis gaat laten verbouwen en er tijdelijk inboedel elders opgeslagen moet worden, omdat hier thuis geen ruimte voor is, is een opslag huren perfect. Daar kunt u voor een bepaalde periode, zo kort of lang als u maar wilt, een eigen ruimte huren en de inboedel in opslaan. Dit kan ook handig zijn wanneer u midden in een verhuizing zit en de nieuwe woning in regio Amersfoort, Nijkerk, Soest en omstreken nog niet gereed is. Ook worden er vaak seizoensgebonden spullen opgeslagen in een opslagruimte. Hierbij kan het gaan om ski’s, snowboards, surfplanken en meer. Deze grote spullen nemen veel ruimte in beslag, ruimte wat er thuis misschien überhaupt niet is. Daarnaast heeft u deze spullen niet het gehele jaar door nodig en is het dus fijn als het elders voor een scherpe prijs staat opgeslagen, zonder dat u er thuis last van heeft.

Self storage in Amersfoort voor bedrijven

Ook veel bedrijven kiezen voor het huren van een opslagruimte in Amersfoort. Archiefopslag is voor hen verplicht, echter is daar niet altijd ruimte voor. Self storage biedt de kans om dit elders neer te zetten, waar het goed en veilig staat opgeslagen maar het geen kostbare ruimte in uw bedrijfspand in beslag neemt. Ook voor voorraadopslag of seizoensopslag is opslagruimte huren een slimme en betaalbare oplossing voor ondernemers.

Opslag huren via Opslagmarkt

Een opslagruimte huren doet u gemakkelijk en snel via Opslagmarkt. Hier worden alle opslagruimtes in Amersfoort en omgeving op getoond, zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken om te zien welke opslag het beste bij u past. Vergelijk prijzen, specificaties, eventuele opzegtermijnen en bekijk de foto’s van de ruimtes zelf. Heeft u een mooie opslag gevonden? Het huren van deze ruimte doet u geheel online via onze website! Selecteer de grootte van de opslagruimte, bepaal de minimale periode en vul uw gegevens in. Deze worden direct naar desbetreffende verhuurder gestuurd, die z.s.m. contact met u opneemt zodat u vlot in uw opslagruimte terecht kunt.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte verhuurders zijn er in Amersfoort?

In Amersfoort zijn 6 professionele verhuurders van opslagruimte te vinden. Op onze website kunt u alle aanbieders vergelijken!

Wat kost een opslagruimte in Amersfoort?

De kosten van een opslagruimte hangen natuurlijk af van de grootte van de opslagbox. Gemiddeld is een opslagruimte van 3m³ in Amersfoort verkrijgbaar vanaf +/- €40,- per maand.