Home Opslagruimtes

Etten-Leur

Opslagruimte Etten-Leur

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Etten-Leur. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Etten-Leur

Hebt u ruimtegebrek thuis of op de zaak? Huur dan een opslagruimte in Etten-Leur via Opslagmarkt. Op ons grootste online opslagruimteplatform van Nederland vindt u self storage die aangeboden worden door onze betrouwbare verhuurpartners. U kunt zowel kleine boxen huren van 6M3, extra grote opslagruimtes van 100M3 en alles daartussenin. Voor iedere opslagbehoefte is dus wel een passende ruimte te vinden in Etten Leur. Het principe bij ons werkt heel eenvoudig. U voert in hoe groot de opslagruimte moet zijn, wat de minimale huurperiode is en de exacte locatie. U krijgt dan een totaaloverzicht te zien die voldoen aan uw zoekcriteria zodat u een onderling vergelijk kunt maken. Bij iedere verhuurpartner worden foto’s van de opslagruimte getoond, de toegangstijden, specificaties, de huurprijs en meer. Keuze gemaakt? Dan neemt onze verhuurpartner contact met u op zodat u toegang krijgt tot de opslagruimte in Etten-Leur.

Waarom opslag in Etten-Leur huren?

Bent u een fervent kampeerder of een verknocht aan de wintersport? Dan weet u ook hoeveel ruimte de benodigdheden hiervoor in beslag nemen. Ski’s, schoenen, kleding, dakkoffer, tent, luchtbedden, slaapzakken, kampeerservies en nog veel meer ligt de rest van het jaar behoorlijk in de weg. Huur een self storage in Etten-Leur via Opslagmarkt en u hebt een goedkope oplossing om goederen die u niet dagelijks gebruikt elders op te slaan. Onder goede condities, veilig en schoon. Ook voor tijdelijk gebruik is een opslagruimte in heel handig. Bij een verhuizing of verbouwing bijvoorbeeld. U stalt er tijdelijk de inboedel en haalt het weer op wanneer het u uitkomt.

Zakelijke opslagruimte in Etten-Leur

Bent u ondernemer? Ook dan helpen wij u graag aan een geschikte opslagruimte in Etten-Leur of een andere regio zoals een opslagruimte in Breda of Roosendaal. Handig om het oude archief in op te slaan, de extra voorraad, seizoensgebonden artikelen, administratie en al het andere wat ruimte in beslag neemt. Zo kunt u de vrijgekomen ruimte voor andere doeleinden gebruiken. Voor extra werkplekken, nieuwe voorraad en voor vele andere doeleinden. Onze verhuurpartners hanteren ruime toegangstijden waarvan enkelen zelfs 24/7 toegankelijk zijn.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslag-locaties zijn er in Etten-Leur?

In Etten-Leur heeft u de keuze uit twee locaties met garageboxen.

Hoeveel kost een opslagruimte in Etten-Leur?

Een opslagruimte / garagebox van 21 m2 kost gemiddeld €200,- per maand.