Opslagruimte Hengelo

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Hengelo. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Hengelo

Het huren van een opslagruimte in Hengelo is een ideale oplossing wanneer u, tijdelijk of voor de lange termijn, op zoek bent naar extra ruimte om uw spullen in op te kunnen slaan. Zo is dit bijvoorbeeld handig op moment dat u in een verbouwing zit en tijdelijk de inboedel elders moet stallen. Wanneer hier in huis of in de garage geen ruimte voor is, biedt een extra opslag de perfecte oplossing om alsnog alle spullen in op te slaan. Bij een verbouwing of een verhuizing in regio Hengelo, betreft het tijdelijke opslag. Maar het kan ook zijn dat u structureel ruimte tekort komt. Zo wordt een self storage ook vaak gebruikt voor het opslaan van seizoensgebonden spullen, zoals ski’s en snowboards voor de wintersport, kampeerspullen voor de zomervakantie en nog veel meer. Wanneer u dit niet regelmatig nodig hebt maar het thuis wel te veel ruimte in beslag neemt, kunt u dit het beste stallen in een opslagruimte. Bij ons huurt u voor een scherpe prijs een ruimte, zo lang of kort als u maar wilt! Dit kan ook direct in de omgeving, zoals een opslagruimte huren in Almelo.

Ook opslag voor Hengelose bedrijven

Komt u als ondernemer ruimte te kort bij uw kantoor- of bedrijfspand in omgeving Hengelo? Een opslagruimte biedt de mogelijkheid om zakelijke opslag zoals archiefopslag, voorraadopslag, seizoensopslag en goederenopslag in op te slaan. Zo creëert u op uw bedrijfslocatie meer ruimte voor eventueel andere opslag of het opzetten van extra werkplekken voor uw werknemers.

Opslagruimte huren via Opslagmarkt

Er zijn tal van verhuurders in opslagruimtes in Hengelo en omgeving, zo ook voor een opslagruimte huren in Enschede en de rest van Overijssel. Wij van Opslagmarkt bieden u een totaaloverzicht van al deze aanbieders, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken op prijs, specificaties foto’s van de opslagruimtes en meer. Heeft u een geschikte self storage gevonden? Bij de geverifieerde verhuurders kunt u direct via Opslagmarkt een opslagruimte huren, voor een scherpe prijs! Zodra u dit heeft gedaan, neemt de verhuurder zo snel mogelijk contact met u op zodat u snel in uw eigen opslagruimte terecht kunt.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimtes zijn er in Hengelo?

In Hengelo bevinden zich 8 professionele verhuurders van opslagruimtes. Deze kunt u op onze website vinden en vergelijken.

Wat kost een opslag huren in Hengelo?

Dit hangt uiteraard af van wie de aanbieder is en om welke afmeting van de opslagbox het gaat. Gemiddeld kost een opslagruimte in Hengelo van 6 m³ +/- €35,- per maand.