Home Opslagruimtes

Leeuwarden

Opslagruimte Leeuwarden

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Leeuwarden. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte Leeuwarden huren

Hebt u gebrek aan ruimte? Via ons vindt u opslagruimte in Leeuwarden. Doordat hier alles handig en overzichtelijk wordt weergegeven aan opslag kunt u snel en gemakkelijk een keuze maken die bij uw wensen en eisen aansluiten. Opslagmarkt is dus de site waar huurders en verhuurders samenkomen op het gebied van vraag en aanbod. Alle aanbieders van opslagruimte in de regio Leeuwarden staan overzichtelijk op een rij. U kunt onder andere filteren op de huurtermijn, de grootte van de opslagruimte en de exacte locatie. Van alle verhuurders ziet u tevens alle informatie en worden reviews van anderen weergegeven. Zo krijgt u een goed en eerlijk beeld van de opslagruimtes.

Top 5 opslagruimtes in Leeuwarden

ALLSAFE Leeuwarden

ALLSAFE is een van de grootste verhuurders in Nederland van opslagruimtes. In Leeuwarden hebben ze een vestiging staan van bijna 8.000 m², met opslagboxen in diverse formaten vanaf 1 m³. Met de laagste-prijs-garantie die zij hanteren, weet u zeker dat u snel een ruimte kunt huren voor een scherpe prijs. En heeft u geen idee hoe groot uw opslagruimte moet zijn? Geen probleem! Met de handige opslagcalculator op hun website berekent u snel en eenvoudig de benodigde ruimte. Naast een lage prijs biedt ALLSAFE Leeuwarden ook een gratis verhuisbus aan. Hiermee kunt u uw inboedel eenvoudig vervoeren van huis naar de opslagbox toe. Daarnaast kunt u bij de vestiging aan de Tijnjedijk 19 in Leeuwarden ook nog verhuismateriaal kopen, indien u geen verhuisdozen en soortgelijke materialen in huis heeft. Bij ALLSAFE bent u dus in één keer klaar voor het stallen van uw spullen in een self storage.

Klanten waarderen hun goede service, het vriendelijke personeel op locatie en de schone ruimtes.

Klantbeoordeling: 4,5 / 5 (37)

 

Storage Share Leeuwarden

Storage Share heeft een uniek concept: het verhuren van opslagruimtes in leegstaande bedrijfspanden. Hiermee brengen ze hun kosten omlaag, kunt u voor een scherpe prijs opslagruimte huren in Leeuwarden en wordt het aantal ongebruikte, leegstaande ruimtes verminderd. Een opslagbox huren kan vanaf 6 m³ voor €35,- per maand. De locatie aan de Lange  Marktstraat 11 ligt tegenover het treinstation van Leeuwarden, er zijn ruime parkeermogelijkheden en u heeft toegang tot de self storage van 06:00 tot 23:00. Aan uw opslagruimte hangt een eigen hangslot waar alleen u de sleutel van heeft, zodat niemand anders toegang heeft tot uw spullen. Een unit kan gehuurd worden vanaf 1 maand en u zit niet vast aan een lang contract. 


Klanten waarderen de service, goede bereikbaarheid en scherpe prijs. Ze geven echter ook aan dat de lift klein en wat langzaam is, waardoor het lang duurt voordat al uw spullen boven zijn wanneer u uw inboedel in de opslagruimte wilt gaan stallen.

Klantbeoordeling: 4,3 / 5 (24)


OpslagBox Leeuwarden

Een lokale aanbieder van opslagruimte in Leeuwarden: OpslagBox. Ze hebben opslagruimtes te huur vanaf 4,5 m³, voor €24,72 per maand. Het voordeel van OpslagBox is dat je eenvoudig online een opslagruimte kunt huren, waarbij je tevens 50% korting in de eerste maand krijgt. Bij het online huren van een opslagbox in Leeuwarden krijg je de mogelijkheid om te huren voor een periode van minimaal 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Daarna is de opslagruimte dagelijks opzegbaar, maar wel minimaal 14 dagen voor de laatste dag dat u de opslagbox in gebruik heeft. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Drachten, Franeker en Sneek.


Klanten van OpslagBox Leeuwarden reageren met dat ze de opslagruimtes zeer netjes en schoon vinden, dat er hulpmiddelen zoals karretjes staan om spullen mee te vervoeren van de auto naar de opslag en vice versa en waarderen de service.

Klantbeoordeling: 4,3 / 5 (33)

 

Boxcomplex Leeuwarden

Boxcomplex is een landelijke aanbieder van garageboxen, waar u een unit kunt kopen, huren of beleggen. Aan de Jupiterweg 19 in Leeuwarden hebben ze een locatie met in totaal 116 garageboxen, variërend in formaat van 13 m² t/m 42 m². Dit is verdeeld over twee verdiepingen: begane grond en de eerste verdieping. Laatstgenoemde is eenvoudig bereikbaar met een ruime goederenlift, waarmee u uw spullen snel en gemakkelijk kunt vervoeren naar de box. De units zijn ideaal voor ZZP’ers als werkruimte. Iedere box heeft eigen verlichting en elektra. Er is een centrale, sanitaire voorziening aanwezig en alle garageboxen zijn voorzien van een huisnummer en brievenbus aan de poort, waardoor u uw eigen postbus heeft. Het terrein is goed verlicht en beveiligd. Toegang tot de locatie heeft u 24/7, middels uw mobiele telefoon. 


Klanten van Boxcomplex geven aan dat de beveiliging en service uitstekend zijn, de boxen er goed uitzien en het personeel zeer vriendelijk is.

Klantbeoordeling: 5 / 5 (2)

 

Sneltehuur.nl

In Leeuwarden heeft Sneltehuur.nl diverse locaties waar u een opslagruimte kunt huren. Aan de Uranusweg 22b hebben ze garageboxen beschikbaar. Dit zijn bedrijfsunits van 32 m² t/m 220 m² en ideaal om goederen in op te slaan of als hobbyruimte te gebruiken. Deze units zijn schoon, hebben gladde betonvloeren en het terrein is voorzien van goede verlichting. Met een eigen, unieke sleutel heeft u altijd toegang tot de garagebox. Het terrein is omheind met professioneel hekwerk en voorzien van camerabewaking, waardoor uw spullen veilig staan opgeslagen. Voor huurders hebben ze een aanhangwagen te huur, om inboedel mee te vervoeren van- en naar uw opslagbox.

Sneltehuur.nl staat bij klanten bekend als een betrouwbare plaats waar duidelijke afspraken worden gemaakt, opslagruimtes schoon en netjes zijn en de eigenaar goed met de klant meedenkt.

Klantbeoordeling: 4,4 / 5 (10)

 

Goedkope opslag huren in Leeuwarden

Er zijn natuurlijk allerlei redenen te bedenken waarom u geschikte opslagruimte in Leeuwarden zoekt. Uw huidige logeerkamer moet omgebouwd worden naar een thuiswerkplek. Maar om het bed, de kast en andere zaken weg te doen is natuurlijk zonde. Wanneer u dit tijdelijk elders op kunt slaan omdat er in de woning simpelweg geen ruimte meer is wordt als de meest ideale oplossing gezien. Dat is waar Opslagmarkt u bij kan helpen. Via een handige calculator op de site kunt u precies berekenen hoe groot de self storage in Leeuwarden moet zijn om uw logeerkamergoederen droog, veilig en schoon op te bergen. Dat zijn namelijk de vereisten die Opslagmarkt aan verhuurders stelt. Verder worden ze getoetst op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wanneer u een geschikte verhuurder hebt gevonden die aansluit bij het te besteden budget verloopt het huren van de opslagruimte in regio Leeuwarden veelal rechtstreeks via Opslagmarkt, of vraag vrijblijvend offertes aan. Tevens bieden wij u niet alleen een aanbod aan in de hoofdstad van Friesland, maar door heel Nederland. Wilt u bijvoorbeeld liever opslagruimte Groningen of elders in het noorden van het land, dan bieden wij u ook daar een totaaloverzicht voor aan.

Opslagruimte voor particulieren en bedrijven

Niet alleen voor particulieren is het huren van opslagruimte ideaal. Ook voor bedrijven kan het een grote uitkomst zijn. Wat te denken van het oude archief waar in uw bedrijf geen ruimte voor is. Of u runt een webshop maar hebt te weinig opslagcapaciteit voor de ingekochte voorraad. Er worden diverse opslagruimtes in Leeuwarden aangeboden waar u 24 uur per dag toegang hebt. Zo kunt u op ieder moment van de dag goederen toevoegen of ophalen. Wilt u meer weten over het huren van opslagruimte in Leeuwarden? Neem dan contact op met Opslagmarkt, het allergrootste huur- en verhuurplatform van Nederland.

Opslagruimte huren in de gemeente Leeuwarden

Leeuwarden is een gemeente in het noorden van Friesland. Leeuwarden behoort tot één van de grootste gemeenten van Nederland. Het inwonertal stijgt sinds de jaren 80 en de verwachting is dat de populariteit van Leeuwarden blijft groeien in de komende jaren. Leeuwarden is een geliefde plek om te wonen vanwege de rust, ruimte en natuur. De stad Leeuwarden is bovendien een heerlijke plaats om te winkelen, uit te gaan of cultuur te snuiven. Zo vindt u in de stad diverse musea en monumenten zoals het Blokhuispoort en de Waag van Leeuwarden. De groeiende populariteit van de gemeente kent echter wel één keerzijde: ruimtegebrek. Met name in de populaire steden en wijken kan het lastig zijn om een ruime en betaalbare woning te huren of te kopen. Bent u op zoek naar een oplossing voor dit probleem? Huur dan een opslagruimte via Opslagmarkt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een opslagruimte in de gemeente Leeuwarden.

Een opslagruimte huren is de manier om direct meer rust en ruimte in uw woning te creëren. Voorkom ruimtegebrek of een overvolle woning en breng uw spullen naar een opslag. Bij Opslagmarkt geniet u van gunstige voorwaarden en betaalt u een aantrekkelijke prijs!

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte verhuurders zijn er in Leeuwarden?

In Leeuwarden zijn 8 verschillende aanbieders van opslagruimtes. Op onze website kunt u ze vinden en eenvoudig vergelijken.

Wat kost een opslagruimte in Leeuwarden?

Een opslagruimte huren in Leeuwarden is relatief goedkoop. Een opslagbox van bijvoorbeeld 6 m³ kost gemiddeld +/- €45,- per maand.