Opslagruimte Lochem

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Lochem. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Lochem

Bent u woonachtig in het prachtige stadje of gemeente Lochem, gelegen in de Achterhoek? Dan mag u zichzelf gelukkig prijzen dat u in zo’n mooi, landelijk gebied woont. Maar net als overal in Nederland het geval is, kan het zijn dat u kampt met ruimtegebrek in uw woning. Een verbouwing om het huis uit te breiden is dan ook een goede zaak. Maar waar laat u tijdelijk uw kostbare inboedel zonder dat het schade oploopt? Geen nood, wij van Opslagmarkt helpen u graag. Onze verhuurpartners bieden goede en betaalbare opslagruimtes aan in Lochem, Zutphen en directe omgeving. Beslist niet duur en gegarandeerd veilig, droog en schoon. U geeft op onze site aan hoe groot de opslagruimte moet zijn en voor welke periode u het minimaal wilt huren. Wij tonen u daarna een selectie die aan uw zoekcriteria voldoen. Zo kunt u eenvoudig een keuze maken en snel uw inboedel veilig opbergen totdat de verbouwing achter de rug is.

Opslag in Lochem voor zakelijke doeleinden

Bent u ondernemer in Lochem en kampt u met ruimtegebrek? Ook dan bent u voor het huren van een self storage bij ons aan het juiste adres. De administratie, seizoensgebonden artikelen of de extra voorraad slaat u op in een opslagruimte in Lochem die u bij één van onze verhuurpartners huurt. Zo creëert u in uw kantoor- of bedrijfspand weer meer ruimte. Onze verhuurpartners hanteren ruime toegangstijden waarbij enkelen zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend zijn. Iedere self storage heeft specifieke kenmerken zoals de aanwezigheid van een goederenlift of een overdekte parkeerplaats.

Opslagruimte in Lochem voor kleinbehuisden

Ieder jaar weer gaat u met het hele gezin een kampeervakantie ondernemen. Maar waar laat u tussentijds de tent, slaapzakken, luchtbedden, het kampeerservies en andere benodigdheden wanneer uw woning niet al te groot is? Een opslagruimte in Lochem huren bij onze verhuurpartners is dan de perfecte oplossing. Datzelfde geldt uiteraard ook voor de wintersportuitrusting en andere spullen die u niet dagelijks nodig heeft.