Home Opslagruimtes

Maastricht

Opslagruimte Maastricht

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Maastricht. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Maastricht

Opslagmarkt mag zich samen met haar verhuurpartners het grootste opslagplatform van ons land noemen. Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid door onze opslagruimte verhuurders streng te selecteren. Zo laat u uw goederen zorgeloos achter op een veilige én goed geconditioneerde plek. Ons totaaloverzicht maakt het snel en eenvoudig om een geschikte opslag in Maastricht te vinden, maar ook in de verdere provincie Limburg zoals een opslagruimte huren in Heerlen en omgeving. Of u nu een opslagruimte van 6m3 of een opslag van 100m3 zoekt: in ons aanbod vindt u een opslag die voldoet aan uw behoeftes. Ook als u per direct een opslag wilt huren, helpen we u graag. Wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk terecht kunt in de opslag in Maastricht.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte aanbieders zijn er in Maastricht?

Er zitten 4 verhuurders van opslagruimtes gevestigd in Maastricht. Deze kunt u op onze website vinden en vergelijken.

Wat kost een opslag in Maastricht?

De prijzen hangen af van diverse factoren, zoals de verhuurder en de grootte van de opslagruimte. In Maastricht kost een opslagbox van bijvoorbeeld 4,5 m³ +/- €40,- per maand.