Home Opslagruimtes

Rotterdam

Opslagruimte Rotterdam

Wilt u een opslagruimte huren in Rotterdam? Bij Opslagmarkt vindt en vergelijkt u opslagruimtes in Rotterdam Zuid, Rotterdam Centrum en Rotterdam Alexander.

Opslagruimte huren Rotterdam

Op het platform van Opslagmarkt vindt u een overzicht van alle opslagruimtes in Rotterdam in 2024. Vergelijk en kies een opslagruimte en reserveer deze direct online!

Specificaties opslagruimtes Rotterdam

Aantal opslag-locaties 15
Gem. prijs opslag 4,5 m³ €50,- p/m
Afmetingen 3 m³ – 100 m³
Toegang 7 dagen per week

Sla uw inboedel veilig op bij een opslagruimte in Rotterdam

Staat uw zolder, garage of berging boordevol en wilt u graag wat ruimte creëren? Sla uw spullen dan op in een opslagruimte in Rotterdam. Dit is tevens een ideale oplossing als u gaat verhuizen of verbouwen. Zo kunt u uw inboedel tijdelijk onderbrengen zonder familieleden of vrienden lastig te hoeven vallen. Zoekt u voor langere periode een opslagruimte? Ook dat is mogelijk bij Opslagmarkt. Breng spullen die u weinig gebruikt (zoals uw kampeer- of kerstspullen) direct naar de opslag. U heeft altijd snel en eenvoudig toegang tot uw self storage in Rotterdam. Sommige van onze verhuurders bieden zelfs 24 uur per dag toegang tot de opslagruimtes. Bij Opslagmarkt werken we enkel met geverifieerde partners. Op deze manier weet u zeker dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Uiteraard zijn de ruimtes tevens goed geconditioneerd, schoon en beveiligd.

Opslag voor bedrijven

Veel bedrijven komen ruimte tekort. Zo nemen het archief of seizoensgebonden spullen veel (kostbare) ruimte binnen het bedrijf in beslag. Zoekt u naar een zakelijke opslag voor uw archief, voorraad, goederen of seizoensgebonden producten in Rotterdam? Kies dan voor een opslagruimte bij Opslagmarkt. Onze opslagruimtes zijn geschikt om uw goederen tijdelijk of jarenlang op te slaan. Alles staat bij ons gegarandeerd veilig en onder de beste condities.

In de havenstad Rotterdam een opslagruimte huren

Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland. Rotterdam staat bekend om haar haven en vormt een belangrijk internationaal knooppunt. Vanwege de haven, de universiteit en de moderne architectuur is Rotterdam een geliefde stad om te wonen en te werken. Zo biedt Rotterdam huis aan meer dan 180 nationaliteiten. Er is echter wel één probleem: veel huizen, appartementen en studentenkamers zijn aan de krappe kant. In het centrum en de populaire wijken kan het lastig zijn om een woning te vinden die voldoende ruimte biedt. Zo kunt u bij ons een opslagruimte huren in Rotterdam Zuid, Rotterdam Alexander of Rotterdam Centrum, maar ook in omliggende plaatsen zoals opslagruimte in Dordrecht, Schiedam en Capelle aan den IJssel.

Sommige mensen kiezen er voor om hun woning vol te zetten met meubilair, kasten en dozen. Andere mensen laten hun spullen rondslingeren. Hoewel dit soms bittere noodzaak is, is het de vraag of men op deze manier een fijne leefomgeving creëert. Rust en ruimte zijn – zeker in een grote stad – namelijk een luxe waar men graag van wil genieten. Wat volgens ons de beste manier is om ruimtegebrek in de havenstad op te lossen? Dat is door een voordelige opslagruimte bij Opslagmarkt te huren.

De voordelen van een opslagruimte huren in Rotterdam

De meeste woningen in de havenstad bieden te weinig ruimte om al uw spullen comfortabel op te slaan. Door een opslagruimte te huren voorkomt u een te volle woning en lost u ruimtegebrek in één keer op. U houdt uw spullen bij de hand zodat u deze altijd uit de opslagruimte kunt halen als u ze nodig heeft. Breng bijvoorbeeld uw verzameling, hobbyspullen, wintersportartikelen of kampeeruitrusting naar de opslagruimte. Ook als u uw woning (tijdelijk) gaat verlaten – bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of verbouwing – is het aantrekkelijk om een tijdelijke opslag in de havenstad te huren. Gaat u Rotterdam verlaten? Bij Opslagman bent u niet alleen aan het juiste adres voor een opslagruimte in de havenstad, maar ook in diverse andere steden!

Opslagruimte huren in Rotterdam via Opslagmarkt

Opslagmarkt is het grootste platform met opslagruimtes van Nederland. Bij ons vindt u alle beschikbare opslagruimtes in Rotterdam in één oogopslag. Neem de tijd om de opslagruimtes rustig te bekijken, te vergelijken én om direct te huren als u enthousiast bent geworden. U kunt online foto’s van de opslagruimtes bekijken en de voorwaarden en voordelen per verhuurder nalezen. Vergelijk bovendien direct de maandelijkse huurprijzen. Heeft u een opslagruimte in Rotterdam gevonden die aan uw wensen voldoet? Huur deze dan snel en eenvoudig via onze website. Dit doet u door het benodigde formaat te kiezen, de minimale huurperiode te selecteren en uw gegevens in te vullen. Na het afronden van de betaling neemt de verhuurder contact met u op. De verhuurder zal alles verder in gang zetten en u toegang geven tot uw opslagruimte.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte locaties zijn er in Rotterdam?

In Rotterdam kunt u kiezen uit 15 verschillende aanbieders van opslagruimtes. Zij bieden opslagboxen in verschillende afmetingen, deze kunt u op ons platform allemaal vergelijken.

Wat kost een opslag huren in Rotterdam?

Dit verschilt per aanbieder en hangt af van de grootte van de opslagbox. Bij een opslagruimte in Rotterdam van bijvoorbeeld 3 m³ moet u denken aan een prijs vanaf +/- €30,- per maand.