Home Opslagruimtes

Rotterdam

Opslagruimte Rotterdam

Wilt u een opslagruimte huren in Rotterdam? Bij Opslagmarkt vindt en vergelijkt u opslagruimtes in Rotterdam Zuid, Rotterdam Centrum en Rotterdam Alexander.

Opslagruimte huren Rotterdam

Op het platform van Opslagmarkt vindt u een overzicht van alle opslagruimtes in Rotterdam in 2023. Vergelijk en kies een opslagruimte en reserveer deze direct online!

Top 5 opslagruimtes in Rotterdam vergelijken

Shurgard Rotterdam

Met 8 vestigingen in- en nabij Rotterdam is Shurgard de grootste aanbieder van opslagruimtes in de regio. In de stad zelf bevinden zich 5 vestigingen, te weten Shurgard Rotterdam Alexander, Shurgard Rotterdam Stadionweg, Shurgard Rotterdam Spaanse Polder Giessenweg, Shurgard Rotterdam Feijenoord en Shurgard Rotterdam Spaanse Polder Schuttevaerweg. Hier zijn bij elkaar opgeteld duizenden opslagruimtes in verwerkt, van 1,5 m² t/m 44 m². De prijs van een opslagruimte huren in Rotterdam begint hier veelal bij +/- €40,- per maand. Het voordeel van Shurgard is dat ze geen minimum huurtermijn hanteren, wat het voor u flexibel houdt. U heeft 7 dagen per week toegang tot uw opslagbox, van 06:00 tot 23:00. Een opslagruimte huren kan eenvoudig en snel online. Voor de deur zijn gratis parkeerplaatsen en u kunt gebruik maken van trolleys en andere hulpmiddelen op de locaties, om uw spullen eenvoudig mee te vervoeren van de auto naar de box.

 

Een prachtige, gemiddelde klantbeoordeling van 4,8 uit 5, op basis van duizenden reviews. Shurgard doet het uitstekend! Klanten waarderen het persoonlijke contact en de service van de vestigingsmanagers op de locaties in Rotterdam.


Klantbeoordeling: 4,8 / 5 (3430)

 

ALLSAFE Rotterdam

Met de laagste-prijs-garantie, de 1e maand gratis huren en een gratis verhuisbus te leen, maakt ALLSAFE Rotterdam een interessante locatie om een opslagruimte te huren. Wanneer u elders hetzelfde formaat van de box voor een lagere prijs ziet, hanteren ze hier de laagste prijs. Om uw inboedel snel en eenvoudig van huis naar de opslagbox te vervoeren, maakt u gratis gebruik van een verhuisbus of aanhanger. Zo hoeft u deze dus niet elders te huren en bent u hier in één keer klaar. De minimale huurperiode bedraagt 1 week en de opslagruimte is daarna wekelijks opzegbaar. De units zijn te huur in 20 verschillende formaten, zo zit er altijd voor u het juiste formaat tussen van wat u nodig heeft. In hun winkel kunt u tevens verpakkingsmateriaal zoals kartonnen dozen e.d. kopen. Handig om zo veel mogelijk van uw spullen in de opslag op te slaan en ruimte te besparen. Een nadeel van ALLSAFE is wel dat de prijzen niet online op de website staan. Er moet altijd eerst een offerte aangevraagd worden, of langs gegaan worden bij de vestiging, om een prijs te krijgen.


Waar klanten jaren geleden nog aangeven dat de service niet naar wens is, zijn de recensies van de laatste tijd vaker positief. Punt van aandacht die wordt aangegeven is wel dat ALLSAFE niet het goedkoopste is, dus vergelijk prijzen goed met andere locaties.

 

Klantbeoordeling: 3,9 / 5 (103)


Eurobox Self Storage Rotterdam

Voor een scherpe prijs een opslagruimte huren en persoonlijk contact met het personeel op locatie: het is allemaal mogelijk bij Eurobox Self Storage Rotterdam. De vestiging ligt relatief centraal in Rotterdam, vlakbij de snelwegen A20 en A13, en goed bereikbaar met een parkeerterrein binnen het hek. Met uw eigen toegangscode heeft u eenvoudig dagelijks toegang tot de locatie. Uw spullen staan goed beveiligd opgeslagen, met onder andere 24/7 cameratoezicht en anti-inbraaksystemen. Een voordeel van Eurobox is dat u altijd overdekt kunt laden en lossen, zodat u niet door de regen hoeft te lopen met uw spullen om deze van de auto naar de opslagruimte te brengen en vice versa. Lukt het niet om met uw eigen auto uw inboedel van- en naar Eurobox te brengen? Dan kunt u bij deze aanbieder ook een aanhanger of verhuisbus huren tegen een scherpe prijs. Eurobox maakt zich uniek met een gratis verzekering waarmee uw spullen gratis meeverzekerd staan opgeslagen en ze hanteren transparante prijzen zonder verborgen kosten.


Klanten van Eurobox Self Storage Rotterdam geven aan dat de opslagruimtes erg schoon zijn en er strak uit zien. Het personeel wordt als zeer klantvriendelijk bestempeld, die goed uitleg geven bij binnenkomst en flexibel zijn wanneer er geswitcht moet worden naar een ander formaat opslagbox.


Klantbeoordeling: 4,8 / 5 (63)

 

1BOX Rotterdam

1BOX heeft de twee vestigingen in Rotterdam van Kubox overgenomen: 1BOX Rotterdam Zuid en 1BOX Rotterdam Centrum. Ze hebben opslagruimtes van 1 m² t/m 13 m² en hanteren gemiddelde prijzen. Een nadeel is dat deze prijzen niet online te vinden zijn op hun website, hier moet altijd een offerte voor aangevraagd worden. Let op dat de minimale huurtermijn bij 1BOX 1 maand is. Wilt u voor een kortere periode een opslagruimte huren in Rotterdam, is het dus raadzaam om te kijken naar een andere aanbieder. Na die ene maand wordt een opzegtermijn gehanteerd van 15 dagen. Bij de vestiging in Rotterdam Centrum kan overdekt worden geparkeerd en dus ook overdekt laden en lossen. Toegang tot uw opslagruimte is hier 7 dagen per week mogelijk, van 06:00 tot 23:00.


Klanten van 1BOX zijn tevreden over de twee vestigingen in Rotterdam. Na de overname van 1BOX bij Kubox, gaan de beoordelingen omhoog en valt te lezen dat klanten te spreken zijn over het vriendelijke personeel en de schone opslagruimtes.

 

Klantbeoordeling: 4,1 / 5 (115)

 

GaragePark Rotterdam

Is een gemiddelde opslagruimte voor u te klein of wilt u meer een functionele box die ook fungeert als werkruimte? Neem dan een kijkje bij GaragePark Rotterdam. Hier kunt u voor vanaf €150,- per maand een hele garagebox huren! Met twee vestigingen, GaragePark Rotterdam Hordijk en GaragePark Rotterdam Charlois, hebben ze een ruime hoeveelheid units van 15 m² t/m 24 m². De locaties zijn altijd goed bereikbaar, zijn goed beveiligd en er zijn veel extra faciliteiten zoals een sanitaire voorziening en een eigen postbus. Met het eigen postadres is dit ideaal voor uw ZZP-zaak. Iedere ruimte is voorzien van een eigen elektrapunt, inbraak- en brandalarm en lichtvoorziening. Ook het terrein zelf is goed verlicht, waardoor u altijd bij uw ruimte terecht kunt.


Klanten zijn tevreden met de garageboxen van GaragePark Rotterdam. Het terrein is goed beveiligd en de units zien er goed uit. Wel wordt er door sommige mensen aangegeven dat er veel geluid is in de buitenomgeving en dat de sanitaire voorziening wat vaker schoongemaakt mag worden.

 

Klantbeoordeling: 3,9 / 5 (19)

Specificaties opslagruimtes Rotterdam

Aantal opslag-locaties 15
Gem. prijs opslag 4,5 m³ €50,- p/m
Afmetingen 3 m³ – 100 m³
Toegang 7 dagen per week

Sla uw inboedel veilig op bij een opslagruimte in Rotterdam

Staat uw zolder, garage of berging boordevol en wilt u graag wat ruimte creëren? Sla uw spullen dan op in een opslagruimte in Rotterdam. Dit is tevens een ideale oplossing als u gaat verhuizen of verbouwen. Zo kunt u uw inboedel tijdelijk onderbrengen zonder familieleden of vrienden lastig te hoeven vallen. Zoekt u voor langere periode een opslagruimte? Ook dat is mogelijk bij Opslagmarkt. Breng spullen die u weinig gebruikt (zoals uw kampeer- of kerstspullen) direct naar de opslag. U heeft altijd snel en eenvoudig toegang tot uw self storage in Rotterdam. Sommige van onze verhuurders bieden zelfs 24 uur per dag toegang tot de opslagruimtes. Bij Opslagmarkt werken we enkel met geverifieerde partners. Op deze manier weet u zeker dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Uiteraard zijn de ruimtes tevens goed geconditioneerd, schoon en beveiligd.

Opslag voor bedrijven

Veel bedrijven komen ruimte tekort. Zo nemen het archief of seizoensgebonden spullen veel (kostbare) ruimte binnen het bedrijf in beslag. Zoekt u naar een zakelijke opslag voor uw archief, voorraad, goederen of seizoensgebonden producten in Rotterdam? Kies dan voor een opslagruimte bij Opslagmarkt. Onze opslagruimtes zijn geschikt om uw goederen tijdelijk of jarenlang op te slaan. Alles staat bij ons gegarandeerd veilig en onder de beste condities.

In de havenstad Rotterdam een opslagruimte huren

Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland. Rotterdam staat bekend om haar haven en vormt een belangrijk internationaal knooppunt. Vanwege de haven, de universiteit en de moderne architectuur is Rotterdam een geliefde stad om te wonen en te werken. Zo biedt Rotterdam huis aan meer dan 180 nationaliteiten. Er is echter wel één probleem: veel huizen, appartementen en studentenkamers zijn aan de krappe kant. In het centrum en de populaire wijken kan het lastig zijn om een woning te vinden die voldoende ruimte biedt. Zo kunt u bij ons een opslagruimte huren in Rotterdam Zuid, Rotterdam Alexander of Rotterdam Centrum, maar ook in omliggende plaatsen zoals opslagruimte in Dordrecht, Schiedam en Capelle aan den IJssel.

Sommige mensen kiezen er voor om hun woning vol te zetten met meubilair, kasten en dozen. Andere mensen laten hun spullen rondslingeren. Hoewel dit soms bittere noodzaak is, is het de vraag of men op deze manier een fijne leefomgeving creëert. Rust en ruimte zijn – zeker in een grote stad – namelijk een luxe waar men graag van wil genieten. Wat volgens ons de beste manier is om ruimtegebrek in de havenstad op te lossen? Dat is door een voordelige opslagruimte bij Opslagmarkt te huren.

De voordelen van een opslagruimte huren in Rotterdam

De meeste woningen in de havenstad bieden te weinig ruimte om al uw spullen comfortabel op te slaan. Door een opslagruimte te huren voorkomt u een te volle woning en lost u ruimtegebrek in één keer op. U houdt uw spullen bij de hand zodat u deze altijd uit de opslagruimte kunt halen als u ze nodig heeft. Breng bijvoorbeeld uw verzameling, hobbyspullen, wintersportartikelen of kampeeruitrusting naar de opslagruimte. Ook als u uw woning (tijdelijk) gaat verlaten – bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of verbouwing – is het aantrekkelijk om een tijdelijke opslag in de havenstad te huren. Gaat u Rotterdam verlaten? Bij Opslagman bent u niet alleen aan het juiste adres voor een opslagruimte in de havenstad, maar ook in diverse andere steden!

Opslagruimte huren in Rotterdam via Opslagmarkt

Opslagmarkt is het grootste platform met opslagruimtes van Nederland. Bij ons vindt u alle beschikbare opslagruimtes in Rotterdam in één oogopslag. Neem de tijd om de opslagruimtes rustig te bekijken, te vergelijken én om direct te huren als u enthousiast bent geworden. U kunt online foto’s van de opslagruimtes bekijken en de voorwaarden en voordelen per verhuurder nalezen. Vergelijk bovendien direct de maandelijkse huurprijzen. Heeft u een opslagruimte in Rotterdam gevonden die aan uw wensen voldoet? Huur deze dan snel en eenvoudig via onze website. Dit doet u door het benodigde formaat te kiezen, de minimale huurperiode te selecteren en uw gegevens in te vullen. Na het afronden van de betaling neemt de verhuurder contact met u op. De verhuurder zal alles verder in gang zetten en u toegang geven tot uw opslagruimte.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte locaties zijn er in Rotterdam?

In Rotterdam kunt u kiezen uit 15 verschillende aanbieders van opslagruimtes. Zij bieden opslagboxen in verschillende afmetingen, deze kunt u op ons platform allemaal vergelijken.

Wat kost een opslag huren in Rotterdam?

Dit verschilt per aanbieder en hangt af van de grootte van de opslagbox. Bij een opslagruimte in Rotterdam van bijvoorbeeld 3 m³ moet u denken aan een prijs vanaf +/- €30,- per maand.