Opslagruimte Venlo

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Venlo. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Venlo

Skispullen, kampeerbenodigdheden, de loungebank en ander tuinmeubilair: zomaar wat spullen die u niet het hele jaar door gebruikt. Deze goederen kunnen danig in de weg staan, zeker wanneer u kleinbehuisd bent. Externe opslagruimte in Venlo is dus gewenst maar waar vindt u zoiets? Wij tonen alle beschikbare opslagruimtes in Venlo handig in één overzicht. Zowel particuliere verhuurders als bedrijven bieden bij ons opslagruimte aan. Iedere aanbieder is voorzien van relevante informatie, voorzien van foto’s. Zo kunt u zien wat het oppervlakte van de ruimte is, de exacte locatie bekijken, wat de huurprijs is en wat de toegangstijden zijn. Sommige verhuurders zijn 24 uur per dag/7 dagen in de week geopend.

Veilig opslagruimte in Venlo huren

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit alle opslagruimtes in Venlo huurt u rechtstreeks via Opslagmarkt. Daarna neemt de verhuurder contact met u op om alle details door te nemen. Bij ons huurt u op een veilige manier. Veel aanbieders worden namelijk vooraf uitvoerig gecheckt op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Ook moeten de te verhuren ruimtes goed geconditioneerd zijn. Dat betekent schoon, droog en veilig. Zowel voor uw opgeslagen spullen is het van belang dat de veiligheid gewaarborgd is maar ook voor uzelf. Daarom worden aan de opslagruimtes die via Opslagmarkt verhuurd worden hoge eisen gesteld qua veilige locaties. De beveiliging wordt in veel gevallen gewaarborgd met camera’s, speciale toegangscodes en eventueel beveiligers.

Opslag in Venlo voor particulieren en bedrijven

Niet alleen voor particulieren is het huren van opslagruimte in Venlo interessant. Ook voor bedrijven kan dit een uitkomst zijn. Wanneer u seizoensgebonden artikelen verkoopt bijvoorbeeld. Of voor opslag van het oude archief, voorraad of andere goederen. Als de ruimte binnen uw bedrijfspand niet toereikend genoeg is om dergelijke zaken op te slaan kunt u dit extern bij een opslagruimte in Venlo doen. U kiest zelf de verhuurder uit via onze website. Voor korte of langere tijd, zakelijk of particulier: opslagruimte in Venlo regelt u eenvoudig online. Bij geverifieerde verhuurders met volledig transparante afspraken.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte verhuurders zijn er in Venlo?

In Venlo en directe omgeving zitten 5 verhuurders van opslagruimtes gevestigd. Deze kunt u op onze website bekijken en vergelijken.

Wat kost mij een opslagruimte huren in Venlo?

Dit hangt uiteraard af van diverse factoren, waaronder de afmetingen van de opslagbox en voor welke aanbieder u kiest. Maar gemiddeld is een box van bijvoorbeeld 3 m³ in Venlo te huur vanaf €37,- per maand.