Opslagruimte Venray

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Venray. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Venray

Iedereen kent wel het probleem dat men ruimte tekort komt voor spullen die we niet dagelijks nodig hebben. Denk maar eens aan alle benodigdheden voor de wintersport. Ski’s, snowboards, wintersportkleding en de dakkoffer. Hetzelfde geldt voor de kampeerbenodigdheden zoals de tent, slaapzakken, luchtbedden en het kampeerservies. Een opslagruimte in Venray huren biedt daarbij uitkomst. Ook wanneer u tussen twee verhuizingen inzit en tijdelijk meubels en andere zaken elders op wilt slaan is opslagruimte huren een goede oplossing. Opslagmarkt biedt u een totaaloverzicht van alle beschikbare opslagruimtes in Venray, voor een lange termijn of kortere tijd. Bij ons vindt u alle relevante informatie overzichtelijk bij elkaar gerangschikt.

Hoe werkt opslagruimte in Venray huren?

Op ons verzamelplatform vindt u opslagruimtes van particulieren en bedrijven. Behalve informatie over de oppervlakte van een opslagruimte in Venray en de voordelen van een bepaalde verhuurder wordt de maandelijkse huurprijs vermeldt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Ook zijn er een aantal foto’s toegevoegd zodat u de opslagruimte via beeld kunt beoordelen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt betaalt u aan Opslagmarkt. Daarna neemt de verhuurder contact met u op over de verdere gang van zaken. Veel verhuurders zijn vooraf geverifieerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Deze ruimtes zijn schoon, droog en veilig genoeg om al uw waardevolle spullen op te slaan. Er zijn verhuurders waar u wel 24 uur per dag toegang hebt tot de gehuurde opslagruimte in Venray. Hoe u toegang wordt verleend tot een opslagruimte wordt door de verhuurder met u besproken.

Zakelijke opslag Venray

Niet alleen voor particulieren is opslagruimte in Venray huren een uitkomst; dit geldt ook voor bedrijven. Zo kunt u uw oude archief, seizoensgebonden artikelen, extra voorraad en andere zaken elders opslaan tegen een goede huurprijs. Dat scheelt u binnen het bedrijfspand een hoop ruimte die u nu voor andere zaken kunt gebruiken. Neem eens een kijkje op de site van Opslagmarkt en laat u verrassen door het grote aanbod opslagruimtes in Venray en omliggende regio. Of u nu particulier of zakelijk wilt huren; Opslagmarkt brengt huurder en verhuurder nader tot elkaar.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte locaties zijn er in Venray?

In Venray zelf bevinden zich 2 locaties van opslagruimtes. In de directe omgeving van Venray nog een 4-tal extra aanbieders.

Wat kost een opslagruimte huren in Venray?

De huurprijzen verschillen per aanbieder en zijn afhankelijk van het formaat opslagbox dat u graag wilt huren. Maar gemiddeld kost een unit van bijvoorbeeld 6 m³ in Venray €45,- per maand.