Over Opslagmarkt

65% van de huishoudens heeft behoefte aan meer ruimte. Zij zijn daarom op zoek naar een opslagruimte, garagebox, stalling of een hobbyruimte waar zij hun inboedel in kunnen opslaan.

Er zijn redelijk wat bedrijven in Nederland die deze ruimtes aanbieden. Daarnaast zijn er ook particulieren die beschikken over leegstaande ruimte. Opslagmarkt brengt al deze bedrijven en particulieren samen op één platform. De keuze om ruimtes aan te bieden voor commerciële bedrijven en particulieren is gewaagd, maar in onze ogen de toekomst die niet tegen te houden is.

Opslagmarkt heeft een overzichtswebsite gemaakt, waarop je gemakkelijk en snel het juiste verhuurbedrijf bij jou in de buurt kan vinden. Door het invoeren van een postcode/stad, krijg je snel een overzicht te zien. Door het aanvragen van offertes kun je vergelijken op aanbod, prijzen en beoordelingen. Met meer dan 500 opslagaanbieders in heel Nederland is Opslagmarkt de grootste aanbieder van opslagruimtes. Zo bieden wij maar liefst 100.000 opslagruimtes aan. Het voordeel is dat je 24/7 kan zoeken en boeken en vooraf geen reserveringskosten hoef te betalen. Reserveren doe je gemakkelijk en snel online. Na de reservering hoef je pas te betalen. 

Opslagmarkt wenst je veel succes bij het selecteren van een juist opslagruimte. Kom je er niet helemaal uit of wil jij ook verhuurder worden? Neem dan contact met ons op.


Edwin Putman

Eigenaar Opslagmarkt