Home Opslagruimtes

Self storage Delft

Self storage Delft

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle self storages in Delft. Kies uw self storage en regel direct online!

Self storage Delft vergelijken

Uw huidige woning is verkocht, u hebt een andere aangekocht maar kunt deze nog niet direct betrekken? Dan zult u de tussenliggende tijd moeten overbruggen door tijdelijk elders te gaan wonen. Nu is dat op zich niet zo’n probleem, maar wat doet u met de inboedel? Daar is een betaalbare en makkelijke oplossing voor. Huur een self storage in Delft bij één van onze verhuurpartners. Samen met hen vormen wij als Opslagmarkt het grootste online aanbod van Nederland. U hebt de keuze uit opslagruimtes in Delft met een inhoud die varieert tussen de 6M3 en 100M3, dus er is altijd een geschikte self storage te vinden. De ruimtes zijn droog, schoon en bovendien veilig. Dus uw inboedel heeft niet te lijden onder deze tijdelijke vorm van opslag. Zo’n self storage in Delft is ook handig trouwens als uw woning wordt verbouwd.

Huur een self storage in Delft

Niet alleen voor een korte periode is het huren van een self storage in Delft ideaal. Wat dacht u van alle spullen die u niet dagelijks nodig hebt maar ongelofelijk veel ruimte in beslag nemen? De wintersportuitrusting, kerstspullen, de dakkoffer of de benodigdheden voor een kampeervakantie. Voor dit en zoveel meer huurt u via Opslagmarkt een self storage. U geeft aan wat de exacte locatie moet zijn, de minimale opslagcapaciteit en de gewenste huurperiode. Daarna doet Opslagmarkt de rest. U krijgt een overzicht te zien die aan uw zoekcriteria voldoen. Zo kunt u de verhuurpartners onderling met elkaar vergelijken qua huurprijs en extra voordelen. Keuze gemaakt? Dan wordt u door de desbetreffende partner toegang verleent tot de self storage in Delft.

Self storage in Delft voor ondernemers

Het oude archief, seizoensgebonden artikelen of de extra voorraad: als ondernemer weet u hoeveel ruimte deze zaken in beslag nemen. Voor een goede huurprijs huurt u bij één van onze betrouwbare verhuurpartners een self storage in Delft. Zo kunt u de vrijgekomen ruimte gebruiken als extra werkplekken of opslag voor andere dingen die van belang zijn voor uw onderneming.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel self storage locaties zijn er in Delft?

In Delft bevinden zich 7 verschillende, professionele verhuurders van self storage.

Wat is de prijs van een self storage in Delft?

Dit verschilt per verhuurder en hangt uiteraard af van de grootte van de self storage. Maar gemiddeld kost een ruimte van bijvoorbeeld 3 m³ in Delft +/- €35,- per maand.