Home Opslagruimtes

Self storage Leeuwarden

Self storage Leeuwarden

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle self storages in Leeuwarden. Kies uw self storage en regel direct online!

Self storage Leeuwarden vergelijken

Wilt u graag meer ruimte creëren maar staat de zolder, schuur of logeerkamer boordevol spullen waarvan u geen afstand wilt doen? Huur dan een self storage in Leeuwarden. Op de site van Opslagmarkt vindt u een groot aanbod van opslagruimtes door verschillende verhuurpartners. Of het nu gaat om een grootte van 6M3 of 100M3, bij Opslagmarkt slaagt u altijd. Iedere self storage is schoon, veilig en bovendien droog. Dus u hoeft niet bang te zijn dat uw goederen te lijden hebben onder de, al dan niet tijdelijke, opslag. Iedere verhuurpartner heeft zijn eigen voordelen, waaronder de toegangstijden. Er zijn zelfs verhuurders waar u de gehele dag én nacht toegang hebt tot uw self storage. Handig wanneer u ’s nachts gaat reizen en op het laatste moment de wintersportbenodigdheden of kampeeruitrusting in uw auto wilt pakken. Want dat zijn juist de dingen die u in de self storage op kunt bergen waardoor u thuis weer ruimte hebt voor andere zaken.

Self storage Leeuwarden voor korte of langere periode huren

Gaat u verhuizen of verbouwen? Dan is het prettig om de inboedel, of een gedeelte ervan, elders onder te brengen. Berg het schoon en droog op in een self storage van één van onze verhuurpartners. Op het moment dat de verbouwing klaar is of de nieuwe woning gereed om bewoond te worden haalt u uw spullen weer op en zegt u de huur van de opslagruimte in Leeuwarden op. Ook voor u als ondernemer is een self storage een uitkomst. Het oude archief, de extra voorraad of artikelen die u alleen maar tijdens een bepaald seizoen verkoopt. Handig toch om dit elders op te slaan?

Huren self storage Leeuwarden

Een self storage in Leeuwarden huren werkt heel eenvoudig. Voer op onze site de gewenste locatie in, de grootte en de minimale huurperiode. Aan de hand hiervan krijgt u een aantal verhuurpartners te zien die aan uw selectie voldoen. Zo kunt u heel eenvoudig een onderling vergelijk maken. Keuze gemaakt? Dan neemt de desbetreffende verhuurpartner contact met u op om u toegang te verlenen tot de self storage in Leeuwarden.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel self storage locaties zijn er in Leeuwarden?

In Leeuwarden zitten 8 professionele aanbieders van self storage gevestigd. Zij hebben opslagruimtes in diverse formaten.

Hoeveel kost een self storage in Leeuwarden?

Een self storage huren in Leeuwarden is relatief goedkoop. Een opslagruimte van 6 m³ kost gemiddeld +/- €45,- per maand.