Home Opslagruimtes

Self storage Utrecht

Self storage Utrecht

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle self storages in Utrecht. Kies uw self storage en regel direct online!

Self storage huren Utrecht

Een goedkope, veilige en schone self storage in Utrecht is zo gevonden, dankzij Opslagmarkt. Dit grootste online self storage platform van Nederland biedt samen met de verhuurpartners diverse ruimtes aan, voor tijdelijke of permanente huur. Of het nu gaat om een zakelijke opslagruimte in Utrecht of voor particulier gebruik, bij Opslagmarkt vindt u het altijd. Verhuurpartners bieden self storage aan die variëren in afmetingen van 6m3 tot maar liefst 100 m3! U vult op de site een aantal zoekwensen in zoals de gewenste afmeting, de minimale huurtermijn en de exacte locatie. Opslagmarkt laat u daarna een overzicht zien van geschikte self storage. Daarbij treft u meer informatie aan over de verhuurpartner, uitgelichte specificaties en foto’s. Heeft u een geschikte self storage gevonden? Dan wordt er door de betreffende verhuurpartner contact met u opgenomen om u zo snel mogelijk toegang te verlenen.

Inboedel opslaan in een self storage Utrecht

Een self storage in Utrecht huren is een geweldige oplossing wanneer u gaat verhuizen of de woning gaat verbouwen. Meubels en andere zaken die u op dat moment niet nodig heeft slaat u tijdelijk elders op. Zo raken ze niet beschadigd of hebben ze te lijden onder het stof dat tijdens een verbouwing onvermijdelijk vrij komt. De self storage van onze verhuurpartners zijn namelijk uitstekend geconditioneerd. Kampt u structureel met ruimtegebrek in uw woning en kunt u daardoor kampeer-of wintersportbenodigdheden niet meer kwijt? Sla het op in de gehuurde self storage in Utrecht. Wanneer het tijd is om de spullen voor de vakantie te verzamelen haalt u het op om het naderhand weer veilig in de self storage op te bergen. De meeste verhuurpartners hanteren ruime toegangstijden zodat u kunt halen en brengen wanneer het u uitkomt. Er zijn er zelfs enkelen waar u dag en nacht toegang hebt.

Self storage in Utrecht voor ondernemers

Runt u een onderneming en hebt u geen plek voor het oude archief, de extra voorraad of seizoensgebonden artikelen? Ook dan is Opslagmarkt de aangewezen plek om een geschikte self storage in Utrecht te vinden. Bij ons vindt u meer informatie of kunt u direct zo’n handige externe opslagruimte huren.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel self storage verhuurders zijn er in Utrecht?

In Utrecht zitten in totaal 9 professionele aanbieders van self storage gevestigd. Zij bieden opslagboxen in verschillende formaten te huur aan. Bij ons kunt u deze eenvoudig vergelijken.

Hoeveel kost een self storage huren in Utrecht?

De prijzen verschillen per verhuurder en is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de self storage. Gemiddeld gezien is een opslag van bijvoorbeeld 6 m³ in Utrecht te huren vanaf +/- €39,- per maand.