Verhuurder worden

Meld je hier aan om verhuurder te worden!

Leegstaande ruimte verhuur je makkelijk en snel bij de Opslagmarkt

In Nederland staan veel verouderde bedrijfspanden jaren leeg terwijl er bij particulieren veel vraag naar ruimte is. De behoefte aan het huren van een opslagruimte groeit al jaren en staat nog in de kinderschoenen als je het vergelijkt met Amerika.

Rendement van 20% op vastgoed van verouderde bedrijfspanden is geen uitzondering!

Wist je dat je makkelijk een rendement van 20% in de self-storage kunt behalen? De vraag naar van kleine opslagruimtes groeit explosief en is tijdloos. Het mooie is dat een verouderde bedrijfspand voldoet aan de wensen van de klant. Met een relatief beperkte investering geef je een mooie invulling aan het pand. Opslagmarkt regelt voor je de klanten. Organisatorisch hoeft er niet veel veranderd te worden.

Ook voor particulieren is het mogelijk een ruimte aan te bieden.  

Nederland wordt steeds meer een deel-economie en ook Opslagmarkt denkt dat die trend niet tegen te houden is. Het is voor particulieren daarom ook mogelijk een ruimte aan te bieden. Denk aan een garagebox of hobbyruimte. Naast extra inkomsten help je anderen met hun ruimte te kort. Mooi toch?

Hoe werkt het verhuren bij Opslagmarkt?

Bij Opslagmarkt verhuur je gemakkelijk en snel je ruimte. Potentiële huurders kunnen gratis offertes aanvragen bij de aanbieders. De aanbieder ontvangt gratis de aanvraag en communiceert rechtstreeks met de aanvrager. 

  • Verhuur leegstaande opslagruimte  tijdelijk, zonder rompslomp, via de website van Opslagmarkt
  • Huurders kunnen via Opslagmarkt in contact treden met verhuurders.
  • Je beslist zelf aan wie je je opslagruimte verhuurt. Opslagmarkt heeft hier geen zeggenschap in.
  • Samen met de huurder kom je de voorwaarden overeen.
  • Omdat we landelijk werken, trekken we meer huurders.
  • We informeren kandidaat huurders over nieuwe ruimtes via Facebook.

Aanmelden als verhuurder 

Wil jij vehuurder worden? Stuur dan een e-mail naar info@opslagmarkt.nl. Vermeld in de mail je NAW-gegevens en telefoonnummer. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.