Verstopplekken voor kerstcadeautjes

Geplaatst op in Opruimen

December is de maand van feest, lekker eten, drinken en elkaar cadeautjes geven. Maar ieder jaar is het weer hetzelfde liedje. De cadeautjes die u voor de kerst hebt gekocht zijn, voordat het tijd is om ze uit te pakken, al ontdekt waardoor de lol van het geven er al af is. En echt niet alleen de kinderen maken zich schuldig aan het feit dat ze hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Onder het bed of boven op de kast zijn de meest bekende verstopplekken en daar zal als eerste worden gezocht. Daarom hebben we een aantal tips waar u kerstcadeautjes kunt verstoppen zonder dat ze worden gevonden.

In koffers of bij anderen

U hebt vast wel een aantal koffers ergens in huis staan. Verstop daar de cadeautjes in en doe ze eventueel op slot. Wedden dat er niemand op het idee komt om daarin te gaan zoeken? Op het moment dat het tijd is om de cadeaus onder de kerstboom te leggen neemt u ze makkelijk in één keer mee. Dit houdt echter wel in dat, wanneer uw gezinsleden dit zien, u voor volgend jaar een andere verstopplek moet uitkiezen. Een andere optie is om aan de buren te vragen of u de cadeaus tijdelijk bij hen neer mag leggen. Hebt u de presentjes online besteld? Dan kunt u ze ook bij hen laten bezorgen. Zeker weten dat niemand er achter komt dat de cadeaus al die tijd een deurtje verder lagen. U kunt de cadeaus natuurlijk ook op uw werkadres laten bezorgen en ze daar bewaren tot de kerstdagen.

Bewaar het inpakken voor het laatst

Wacht met inpakken tot het allerlaatste moment. Wanneer er ergens iets wordt ontdekt dat is ingepakt, is het voor de meesten lastig om hun nieuwsgierigheid te bedwingen. Wanneer u bijvoorbeeld een boek als kerstcadeau geeft zet u deze tussen de andere boeken in de boekenkast. En kleding legt u tussen de andere kleding in de kast. Dat heeft niemand door. Hebt u grotere kerstcadeaus of kunt u echt geen goede verstopplek vinden? Huur dan (tijdelijk) een opslagruimte bij één van onze verhuurpartners. Daar liggen ze veilig en droog totdat de kerstdagen zijn aangebroken. En alleen u hebt de sleutel!