Opslagbox Leeuwarden
Opslagbox Leeuwarden
Opslagbox Leeuwarden
Opslagbox Leeuwarden
Opslagbox Leeuwarden

Opslagbox Leeuwarden

Poolsterweg 10, 8938 AN, Leeuwarden

4.3/5 rating

Huurders beoordelen deze opslagruimte met 4.3/5

32 beoordelingen

Voordelen

Goedkoop
Dagelijks opzegbaar
Goed beveiligd
Gratis aanhanger

Specificaties

24/7 camerabewaking
Gratis aanhanger
Goederenlift
Transportkarren
Grote overhead garagedeur
Geconditioneerde opslagruimtes
Opslagruimtes van 1,5 m3 t/m 45 m3

Toegangstijden

Maandag
06:00 - 23:59
Dinsdag
06:00 - 23:59
Woensdag
06:00 - 23:59
Donderdag
06:00 - 23:59
Vrijdag
06:00 - 23:59
Zaterdag
06:00 - 23:59
Zondag
06:00 - 23:59

Zo werkt Opslagmarkt

Eenvoudig online

1.

Locatie invoeren

Voer uw plaatsnaam of postcode in en zoek een opslagruimte bij u in de buurt.

2.

Kies uw opslagruimte

Scroll door talloze opslag aanbieders en vind de aanbieder die bij u past

image/svg+xml
3.

Direct online en eenvoudig geregeld

Kies uw aanbieder en kom direct in contact.

Reviews over Opslagbox Leeuwarden

Top locatie

Avatar of mourad belgharbi

mourad belgharbi

03/24/2022 17:59:49

Erg makkelijk als je zelf geen plaats voor heb

Avatar of enuma Kuipers

enuma Kuipers

09/06/2021 06:44:31

Avatar of papie Verhoef

papie Verhoef

06/18/2021 21:23:02

Avatar of Cor van Zuijlen

Cor van Zuijlen

12/23/2020 08:07:19

Zeker geen aanrader, als ik 0 sterren kon geven zou ik het doen.

Mijn piano heeft hier ongeveer twee jaar opgeslagen gestaan in een gedeelde box. Ik wou de piano in april ophalen echter kon dit niet aangezien de box waar hij in stond eerst leeggehaald moest worden. Dit duurde erg lang gezien de eigenaar van het bedrijf aangaf dat hij dit zelf niet kon doen gezien er spullen van andere mensen in de box stonden. Na maanden heen en weer gemail en gebel (vooral van onze kant, de eigenaar van opslagbox liet erg weinig van zich horen) konden we de piano twee weken geleden eindelijk ophalen. De piano was echter wel naar een andere box verplaatst, blijkbaar kon hij nu opeens wel andermans spullen verplaatsen zonder toestemming... Eenmaal thuis zie ik dat de piano is beschadigd. Ik zou absoluut niemand aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

P.s. Reactie hieronder van de eigenaar is niet correct zie ook de review van Michiel Meurs

Avatar of Annemarie Hiemstra

Annemarie Hiemstra

11/24/2020 06:47:29

Het is voor elkaar jongens, mijn eerste Google recensie is voor jullie!

Na maandenlange radiostilte en afspraken niet nakomen, vanuit jullie kant, erachter komen dat de gestalde piano ook nog beschadigd is. Maar goed dat verhaal kennen jullie al; zie recensie Annemarie Hiemstra.

Ik heb jullie bedankt, omdat dat netjes is om te doen als de zaken zijn afgehandeld. Wat niet stijlvol is, is om twee mensen tegen elkaar op te zetten. Weer blijkt hieruit dat jullie klantencommunicatie ronduit slecht is.
Er is overigens geen overleg met mij geweest over het verplaatsen van de piano naar een andere box. Dus mijn tip; probeer beter te communiceren en wees eerlijk naar jullie klanten toe. Voor de mensen die met Opslagbox in zee willen gaan, ik zou het niet aanraden.

Avatar of Michiel Meurs

Michiel Meurs

11/13/2020 21:44:23

Avatar of Harry

Harry

10/29/2020 17:45:12

Mooie ruime locatie. Wel een beetje dystopisch, dat je in het gehele aanmeldproces niemand ziet of hoort, het verloopt geheel via internet.

Eenmaal op locatie zie je verder ook niemand. Het voelt bij je eerste bezoek daarom een beetje als pionieren. Ookal ben ik al een Shurgard gewend dus niet echt onbekend met het hele concept. Een toilet blijkt er te zijn maar staat niet aangegeven op de plattegrond. Hij is schuin tegenover de deur van het kantoor. Geen idee of daar wel of niet iemand was, in ieder geval niet iemand die je tegemoet loopt als je voor de eerste keer langs komt, wat ze technisch gezien wel zouden moeten kunnen merken, aangezien je alleen met je eigen telefoon naar binnen kunt.
De lift en de loodsdeur is anders geregeld dan bij shurgard. Meer handbediening, meer zelfcontrôle. Zo gaat de loodsdeur niet vanzelf dicht na een periode van inactiviteit. Zelf weer sluiten, dus! En: niet de auto binnen rijden voor het uitladen. Dat mag bij Shurgard wel, die hebben de vloer gecoat speciaal daarvoor. Maargoed, verschil moet er zijn.
Verder zijn het gewoon lekker ruime gangen en deuren, ideaal voor je gesleep met grotere goederen dus. Dit is ruimer dan bij Shurgard. Fijn. De verlichting is matig qua helderheid en de sensorgestuurde delen reageren traag. De box is zelfs ronduit donker!! Minpuntje daar. De prijs ligt netjes in lijn met de concurrentie, zoals Shurgard en Allsafe. Sloten zijn geen hangsloten maar een soort plug, dat ken ik al van Shurgard waar ze dat ooit uitgelegd hadden maar als je dat niet gewend bent is het even vogelen kan ik me voorstellen.
In een van de verste uithoeken hoor ik iemand op een instrument oefenen. Ben ik tóch niet helemaal alleen! Eigenlijk niet de bedoeling geloof ik, maar het is niet alsof diegene hier iemand kwaad mee doet, lekker laten spelen wat mij betreft.
Ik mis wel een prullenbak op locatie. Soms heb je toch even een propje of zakje waar je even vanaf moet. Is bij Shurgard geen probleem, je mag er zelfs je kapotte verhuisdozen in een container doen, service van de zaak. Helaas niet hier. Zal er wel mee te maken hebben dat er niemand is. Gewoon een geldschieter die lekker geld verdient zonder meer om te kijken naar z’n complex, misschien.. Ach nouja, slim van diegene, levert meer op dan op de bank laten staan en voor mensen die de opslagruimte kunnen gebruiken blijft het een uitkomst.

Alles met elkaar geef ik deze faciliteit 4 van de 5 sterren. Immers, er zijn wat punten die voor verbetering vatbaar zijn. Maar alles met elkaar is het best een dikke prima hier.

Avatar of A. van Hulsen

A. van Hulsen

09/01/2020 15:58:36

(Vertaald door Google) heel vriendelijk behulpzaam

(Origineel)
very kind helpful

Avatar of ascetic wiz

ascetic wiz

07/11/2020 13:45:07

Avatar of Numenius Arquata

Numenius Arquata

06/03/2020 16:17:59