Opslagruimte Almelo

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Almelo. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte Almelo vergelijken

In Almelo en de directe omgeving heeft u de keuze uit 8 verschillende locaties, waar u opslagruimte kunt huren: Opslagbox Almelo, Pakhuis Opslag Almelo, Mini Opslag Almelo, Heko Opslag Almelo, BOXXR Almelo, Boxie24 Almelo, Twente Storage Almelo en 2M Warehousing Wierden.

Waarom een opslagruimte huren in Almelo?

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor kunt kiezen om een opslagruimte te huren in Almelo. Self storage is handig wanneer u ruimte tekort komt voor uw inboedel. Dit kan het geval zijn bij een verhuizing. Bent u nog aan het klussen in uw nieuwe woning of is uw huidige woning al verkocht en bent u nog op zoek naar uw droomhuis in Almelo? Het huren van opslag brengt hierin de uitkomst! Ook bij een verbouwing is een opslagruimte erg handig. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of u uw inboedel elders in huis wel tijdelijk kwijt kunt, of de garage helemaal vol te zetten. Daarnaast wordt een extra opslag ook veel gebruikt voor seizoensgebonden spullen waar thuis geen plek voor is. Gaat u jaarlijks op wintersport of gaat u in de zomer graag watersporten? Het opslaan van spullen als ski’s, snowboards en surfplanken kan veel ruimte in gebruik nemen, terwijl u het maar een relatief kleine periode per jaar gebruikt. Zorg thuis voor een opgeruimd huis en huur voor zulk soort spullen een opslagruimte in Almelo.

 

Opslagruimte-locatie Afmeting boxen Vanafprijs p/m Toegankelijkheid
Opslagbox Almelo 6 m3 t/m 30 m3 €40,- Dagelijks 06:00 – 23:00
Pakhuis Opslag Almelo 1 m3 t/m 180 m3 €9,- Dagelijks 06:00 – 23:00
Mini Opslag Almelo 1 m3 t/m 180 m3 €15,- Dagelijks 06:00 – 22:00
Heko Opslag Almelo 9 m3 t/m 45 m3 €55,- Dagelijks 06:00 – 23:00
BOXXR Almelo 21 m2 en 27 m2 Onbekend 24/7
Boxie24 Almelo 2,5 m3 t/m 75 m3 €16,- Dagelijks 06:00 – 23:00
Twente Storage Almelo n.v.t. Offerte aanvragen n.v.t.
2M Warehousing Wierden 1 hal van 4.000 m2 Prijs op aanvraag per m2 n.v.t.

 

 

Opslag huren in Almelo bij Opslagmarkt

Bij Opslagmarkt bieden wij u een totaaloverzicht aan van alle opslagruimtes in Almelo. Zo hoeft u niet meer iedere opslagruimte stuk voor stuk te vergelijken, maar kunt u dit bij ons op één platform doen. Dit doen we niet alleen voor deze stad en gemeente, maar voor heel Nederland. Zo vindt u bij ons ook opslagruimtes in Hengelo, Nijverdal, Rijssen en opslagboxen in Enschede. Vergelijk de prijzen, de faciliteiten en bekijken de foto’s van de opslagruimtes, zodat u een goed en duidelijk beeld krijgt van de ruimte. U wilt immers wel dat uw spullen veilig staan opgeslagen in droge, geconditioneerde opslagruimtes. Bij de meeste self storages kunt u via onze website direct een ruimte huren. Zo bent u er zeker van dat u voor een bepaalde periode, zo kort of lang als u maar wilt, een extra opslag heeft. Deze verhuurders hebben wij geverifieerd zodat u gegarandeerd een opslagruimte huurt in Almelo bij een betrouwbaar bedrijf. Heeft u een opslagbedrijf gevonden? Huur via onze website voor een scherpe prijs en de verhuurder neemt z.s.m. contact met u op, zodat u snel in uw nieuwe opslagruimte kunt.

Opslagruimte in het gezellige Almelo

Almelo is een gezellige stad in de regio Twente. Almelo bestaat al sinds de middeleeuwen en kent een rijke historie. Enkele huizen en monumenten – zoals Huis Almelo – vormen een uniek aandenken aan het verleden van de stad. Ook in het monumentale Wevershuisje kunt u terug in de tijd gaan. Zo leert u in het Wevershuisje meer over oude ambachten zoals weven, spinnen en kantklossen. De unieke combinatie van cultuur en historie maken Almelo een geliefde stad om te wonen. Zoals in elke populaire stad levert dit echter wel een probleem op: ruimtegebrek. Met name in het centrum van Almelo of de drukkere wijken kan het lastig zijn om voldoende ruimte te vinden voor al uw spullen. Voorkom dat u een grotere woning moet gaan zoeken en huur een opslagruimte via Opslagmarkt. Bij ons huurt u snel en eenvoudig een opslagruimte in Almelo of nabijgelegen steden.

Door een opslagruimte te huren creëert u rust en ruimte. U hoeft niet langer op zoek naar een grotere woning of uw huidige woning in Almelo vol te zetten met dozen en kasten. Zo zorgt u voor een fijne leefomgeving voor uzelf en uw huisgenoten. Bij Opslagmarkt huurt u een opslagruimte tegen een scherpe prijs. U geniet bovendien van gunstige en flexibele voorwaarden.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte verhuurders zijn er in Almelo?

In Almelo zijn 7 professionele verhuurders van opslagruimte gevestigd.

Wat kost een opslag in Almelo?

Gemiddeld kost een opslagruimte van 6m³ in Almelo +/- €40,- per maand. De kosten verschillen uiteraard per grootte van de box en per verdieping.