Opslagruimte huren?

Vind een Opslagruimte bij u in de buurt

Zo werkt Opslagmarkt

Eenvoudig online

1.

Locatie invoeren

Voer uw plaatsnaam of postcode in en zoek een opslagruimte bij u in de buurt.

2.

Kies uw opslagruimte

Scroll door talloze opslag aanbieders en vind de aanbieder die bij u past

image/svg+xml
3.

Direct online en eenvoudig geregeld

Kies uw aanbieder en kom direct in contact.

Vind en vergelijk alle opslagruimtes

Zoekt u voor een korte of lange periode naar een opslagruimte voor uw huisraad, hobbyspulletjes of voorraden en archiefopslag uit uw bedrijf? Opslagmarkt biedt een overzicht van alle professionele verhuurders in uw omgeving. Bij ons platform vindt u goed beveiligde locaties met camerabewaking , duidelijke voorwaarden en de beste condities voor de spullen. U kunt bij ons snel en eenvoudig verschillende opties en mogelijkheden vergelijken. Zo vindt u op onze website bijna alle beschikbare opslagboxen in Nederland. Van opslagruimte in Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Dordrecht t/m Zwolle, Almelo, Enschede, Hengelo en Heerlen. Door u een compleet overzicht te bieden, kunt u makkelijk een keuze maken. Ons doel is om ons aanbod constant uit te breiden én actueel te houden. Tot slot is ons platform transparant. Het vergelijken en reserveren van opslagruimtes is hierdoor gebruiksvriendelijk voor huurders en verhuurders. Door alles op één platform aan te bieden, vindt u gegarandeerd een opslagruimte die aansluit bij uw wensen.

Goed bereikbare en comfortabele opslagruimtes

Veel opslagruimtes bij Opslagmarkt bevinden zich op een centrale locatie en zijn voorzien van alle gemakken. Zo kunt u bij veel opslagruimtes eenvoudig laden en lossen op een overdekte parkeerplaats en zijn er pompwagens, meubelkarren en ruime liften aanwezig. Ook voor zakelijke doeleinden is het huren van een opslagruimte een slimme keuze. Het huren van een opslag voor de voorraden of seizoensproducten is een betaalbare en comfortabele optie voor ondernemers. De opslagruimtes zijn tevens geschikt voor het opslaan van archieven. Kies voor self storage als u het archief veilig en droog wilt opslaan zonder kostbare ruimte binnen uw bedrijf te gebruiken.

Welk formaat opslag moet ik huren?

Bij Opslagmarkt bepaalt u zelf welk formaat opslagruimte u wilt huren. Op deze manier betaalt u altijd een eerlijke prijs. De kleinste opslagruimte in ons aanbod is 3m3 groot. In deze opslagruimte kunt u ongeveer tien grote dozen kwijt. Zoekt u een ruime opslagruimte voor uw volledige huisraad? Kies dan voor het huren van een inboedelopslag van 66m3. Hier kunt u met gemak verhuisdozen, een bed, bank, vaatwasser en wasmachine kwijt. Maak gebruik van een opslagcalculator als u wilt berekenen hoeveel ruimte u precies nodig heeft, of bekijk de geanimeerde afbeeldingen van de opslagruimtes bij de verhuurders op onze website.

Ruim aanbod met opslagruimtes in Nederland

Opslagmarkt en haar verhuurpartners vormen gezamenlijk het grootste platform van Nederland. Bij ons kunt u het aanbod makkelijk vergelijken en online reserveren. Doordat wij een ruime keuze hebben, vindt u altijd een opslagbox die past bij uw wensen. De opslagruimtes die u via ons kunt huren variëren qua formaat tussen de 1 m3 en de +200 m3.

Huur uw opslagruimte snel en eenvoudig online

Een opslagruimte huren kan snel en eenvoudig via onze website. In ons overzicht vindt u alle beschikbare opslagruimtes in uw omgeving. U kunt deze direct vergelijken om te zien welke opslag het beste bij u past. Vergelijk de prijs, specificaties en eventuele voorwaarden zoals opzegtermijnen. U kunt ook direct foto’s van de opslagruimtes zelf bekijken. Heeft u een geschikte opslag of garagebox gevonden? Huur de opslag dan geheel online via onze website.

Voordelen van het huren van een opslagruimte

  • Uw spullen worden bij de juiste temperatuur opgeslagen
  • Uw spullen worden veilig opgeslagen
  • U hoeft niet meer om te kijken naar uw spullen
  • Voor elke inboedel een goed formaat box
  • Door de diverse soorten opslagbedrijven in Nederland, zit er altijd een geschikt bedrijf voor u bij.

Wilt u op een locatie zoeken? Voer uw postcode dan in en zoek op opslagruimtes in uw omgeving. Uw opslagruimte kiezen doet u door de verschillende aanbieders te bekijken en vergelijken. Het reserveren van de opslag doet u snel en eenvoudig via de website. Kies een aanbieder en regel alles volledig online.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een opslagruimte huren gemiddeld?

De kosten van het huren van een opslagruimte hangen uiteraard af van diverse factoren, zoals de grootte van de opslagbox, de verdieping etc. Een opslagruimte van 3 m³ kost gemiddeld €35,- per maand, een box van 6 m³ €45,- en bij een grotere ruimte van bijvoorbeeld 16 m³ moet u denken aan een vanafprijs van +/- €80,- per maand.

Zijn mijn spullen bij een opslag verzekerd?

De meeste inboedelverzekeringen dekken externe opslag, mits onder bepaalde voorwaarden. Tevens zijn er opslagbedrijven die u zelfs verplichten een verzekering te hebben tegen verlies en diefstal, over de spullen die u bij hen opslaat.

Wilt u uw bedrijf laten groeien en meer klanten bereiken? Meld u aan als verhuurder

Wij zijn het transparante platform dat het vergelijken en reserveren van opslagruimtes gebruiksvriendelijk maakt voor huurders én verhuurders. Door samen te werken met Opslagmarkt.nl behoort u tot het grootste platform van Nederland en bereikt u meer nieuwe klanten.

Werk samen met ons
Boek online