Opslagruimte Assen

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Assen. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren in Assen

Opslagruimte in Assen vindt u gemakkelijk en snel via Opslagmarkt. Wij laten u een selectie zien van alle beschikbare opslagruimtes in de regio die door professionele verhuurders worden aangeboden. Zo kunt u op uw gemak alles onderling met elkaar vergelijken en een keuze maken. Bij iedere opslagruimte in Assen verkrijgt u meer informatie over de verhuurder en in veel gevallen ook de huurprijs. Allen zijn voorzien van een aantal foto’s. Wanneer u een keuze hebt gemaakt, kunt u in sommige gevallen eenvoudig online huren via onze website. De door u geselecteerde verhuurder neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op over de verdere gang van zaken. Wij brengen dus op een snelle en handige manier huurder en verhuurder nader tot elkaar.

Opslag Assen zakelijk huren

Niet alleen voor particulieren is het huren van opslag in Assen interessant. Datzelfde geldt ook voor bedrijven. Wanneer u binnen het bedrijfspand te weinig opbergruimte hebt voor de extra voorraad bijvoorbeeld. Of wanneer u verkoper bent van seizoensgebonden artikelen die gedurende een periode van het jaar behoorlijk in de weg staan. Ook neemt het oude archief altijd zeer veel ruimte in beslag maar moet u het wel bewaren. Externe opslagruimte in Assen huren biedt daarbij uitkomst. Of het nu gaat om een korte periode of voor langere tijd, Opslagmarkt biedt daarvoor de oplossing. Er zijn zelfs verhuurders waar u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, toegang hebt tot de gehuurde opslagruimte.

Opslagruimtes in Assen vergelijken

Wanneer uw woning te klein is voor het opslaan van de wintersportbenodigdheden of de kampeeruitrusting kunt u voor een aantrekkelijke prijs elders extra opslagruimte in Assen huren. Het is ook zeer handig wanneer u tussen 2 verhuizingen inzit en tijdelijk meubels en andere goederen die u op dat moment niet nodig hebt op te slaan. De meeste verhuurders zijn vooraf door Opslagmarkt getoetst op betrouwbaarheid en eerlijkheid. Zo weet u zeker dat u veilig huurt en uw spullen onder goede condities worden opgeslagen. Check onze website en huur gemakkelijk en snel een opslagruimte in Assen.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte verhuurders zijn er in Assen?

Er zijn 3 professionele verhuurders van opslagruimte in Assen. Deze kunt u op onze website eenvoudig vergelijken.

Wat kost een opslagruimte in Assen?

De kosten van een opslagruimte hangen uiteraard af van de grootte van de box. Gemiddeld is een opslagruimte van 1,5m³ in Assen verkrijgbaar vanaf +/- €15,- per maand.