Home Opslagruimtes

Enkhuizen

Opslagruimte Enkhuizen

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Enkhuizen. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Enkhuizen

Opslagruimte in Enkhuizen nodig? Bij Opslagmarkt slaagt u altijd. Onze verhuurpartners verhuren ruimtes die gegarandeerd schoon, droog en veilig zijn. De aangeboden opslagboxen variëren tussen de 6M3 en 100M3 dus er is altijd een geschikte ruimte te vinden. Tevens hanteren onze verhuurpartners ruime toegangstijden. Er zijn er zelfs waar u 24/7 toegang heeft zodat u goederen kunt halen en brengen op een tijdstip dat het u uitkomt. Dus mocht u in een andere regio dan Enkhuizen een opslagruimte nodig hebben, zoals Hoorn, dan huurt u dat ook gemakkelijk online.

Opslagruimte in Enkhuizen voor bepaalde of onbepaalde tijd huren

U heeft de woning verkocht maar uw nieuw aangekochte huis in Enkhuizen is nog niet klaar? Dan is een tijdelijke woonruimte de oplossing. Maar waar laat u zolang uw inboedel en verhuisdozen? Huur een opslagruimte bij een van onze verhuurpartners. Zoek op de exacte locatie, geef aan wat de minimale huurperiode is en hoe groot de ruimte moet zijn. Aan de hand hiervan krijgt u een overzicht te zien die aan uw zoekcriteria voldoet. Zo kunt u een onderling vergelijk maken tussen onder andere de huurprijzen en de specifieke voordelen. Wanneer u een keuze hebt gemaakt, verleent de desbetreffende verhuurpartner u toegang tot de opslagruimte in Enkhuizen. Ook wanneer u een opslagruimte zoekt waar u voor onbepaalde tijd spullen kunt opslaan bieden onze verhuurpartners uitkomst. De spullen voor de wintersport- of kampeervakantie, seizoensgebonden kleding en schoeisel en nog veel meer zaken die veel ruimte in de woning innemen, slaat u bij hen voor een goedkope huurprijs op.

Opslag Enkhuizen voor ondernemers

Ook zakelijk kunt u verlegen zitten om goede en betaalbare opslagruimte. Het archief, extra voorraad of administratie staat danig in de weg in uw kantoor- of bedrijfspand. Ook dan reikt Opslagmarkt u de helpende hand. Huur een opslagruimte en u heeft weer ruimte over voor andere zaken. Wilt u meer informatie over het huren van opslagruimte in Enkhuizen of direct huren? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een opslagruimte huren in Enkhuizen?

Een opslagbox van +/- 7 m3 kost in Enkhuizen gemiddeld €60,- per maand.

Hoeveel opslagruimte-locaties zijn er in Enkhuizen?

In Enkhuizen en omgeving zitten twee professionele verhuurders van opslagruimtes, met opslagboxen in verschillende afmetingen.