Opslagruimte Uden

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle opslagruimtes in Uden. Kies uw opslagruimte en regel direct online!

Opslagruimte huren Uden

Komt u structureel ruimte tekort in uw bedrijfspand of thuis in Uden? Dan is het huren van een opslagruimte zo gek nog niet. Bij Opslagmarkt snappen wij die behoefte. Wintersportbenodigdheden, de complete kampeeruitrusting, meubels waar u nog geen afstand van wilt doen en meer verdienen een plek waar het droog, warm en veilig wordt opgeslagen. En natuurlijk voor een lage huurprijs. De verhuurpartners waarmee wij samenwerken bieden u dit allemaal. Ruimtes met een opslagcapaciteit tussen de 6M3 en 100M3 dus er is altijd wel een geschikte opslagruimte te verkrijgen.

Eenvoudig opslagruimte in Uden huren

Op onze site vult u een aantal zoekcriteria in zoals de gewenste grootte, de exacte locatie en de minimale huurperiode. Aan de hand van uw selectie filteren we geschikte opslagruimtes van onze verhuurpartners in Uden. De huurprijzen worden getoond, u krijgt meer informatie over de verhuurpartner en ziet de specifieke voordelen. Zo zijn er verhuurders waar u 24/7 toegang hebt tot de opslagruimte. Dit, en nog veel meer, valt te lezen bij de specificaties. Na het maken van een keuze neemt de verhuurpartner contact met u op om u toegang te verlenen tot de opslagruimte in Uden. Een opslagruimte huren is niet alleen prettig om ruimtegebrek op te lossen. Ook voor een tijdelijke opslag is het een grote uitkomst. Denk maar eens aan een verhuizing of een op handen zijnde verbouwing. Om schade aan uw inboedel te voorkomen slaat u het tijdelijk op in de gehuurde opslagruimte in Uden, of in de regio zoals in Den Bosch of Oss. En wanneer de woning klaar is of u de nieuw aangekochte kunt betrekken haalt u uw spullen weer op. Handig toch?

Opslagruimte in Uden voor ondernemers

Is uw kantoor-of bedrijfspand te klein om meer werkplekken te realiseren? Voordat u aan een verbouwing begint is het goed om eens te kijken wat u elders op kunt slaan. Het oude archief, de extra voorraad, de seizoensgebonden artikelen, de administratie en waarschijnlijk nog meer. Allemaal zaken die u elders in een opslagruimte in Uden op kunt slaan zodat u meer werkruimte creëert.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte verhuurders zijn er in Uden?

In Uden zitten 2 aanbieders van opslagruimtes gevestigd.

Wat kost een opslag huren in Uden?

De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van o.a. de grootte van de opslagbox en verschillen per aanbieder. Maar gemiddeld kost een opslagbox van bijvoorbeeld 3 m³ in Uden ongeveer €30,- per maand.