Home Opslagruimtes

Self storage Leiden

Self storage Leiden

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle self storages in Leiden. Kies uw self storage en regel direct online!

Self storage vergelijken Leiden

Bij Opslagmarkt vindt u binnen luttele tijd een geschikte self storage in Leiden. Ons grootste online opslagplatform van Nederland werkt alleen maar samen met betrouwbare verhuurpartners die self storage aanbieden die droog, schoon en veilig zijn. Door een aantal zoekfilters in te vullen krijgt u een overzicht te zien van opslagruimtes in Leiden die door onze verhuurpartners aangeboden worden. Met de filters kunt u onder meer selecteren op de gewenste afmeting, de minimale huurperiode, de exacte locatie en meer. Bij de voor u geschikte verhuurpartners treft u meer informatie aan over de verhuurder zelf, een aantal foto’s en extra opties zoals de aanwezigheid van een goederenlift of parkeerplaats. U kunt bij de verschillende verhuurders vrijblijvende offertes opvragen of direct huren, net wat u zelf wilt. Hebt u een geschikte self storage gevonden? Dan neemt de desbetreffende verhuurpartner contact met u op om u zo snel mogelijk toegang te verlenen tot uw self storage.

Self storage in Leiden geschikt voor tijdelijk of langdurig gebruik

Wanneer u tussen 2 verhuizingen inzit maar nog niet alle goederen in de nieuwe woning kunt gebruiken biedt een self storage in Leiden uitkomst. Ook wanneer u gaat verbouwen kunt u gebruik maken van een externe opslagruimte. Zo weet u zeker dat uw spullen niet te lijden hebben onder het stof of beschadigd kunnen raken. U kunt kiezen uit self storage met een inhoud van 6M3 tot maar liefst 100M3 dus er is altijd een geschikt ruimte te vinden bij één van onze verhuurpartners. Heeft u spullen in huis die u weinig gebruikt maar die wel veel ruimte in beslag nemen? Huur dan een self storage in Leiden. Handig voor de wintersportuitrusting of de kampeerbenodigdheden.

Self storage Leiden voor ondernemers

U als ondernemer kunt een self storage in Leiden ook heel goed gebruiken. Voor het opslaan van het oude archief, de seizoensgebonden artikelen of de extra voorraad. Bij sommige van onze verhuurpartners hebt u dag en nacht toegang. Ideaal wanneer u op een ongewoon tijdstip goederen wilt brengen of halen.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel self storages zijn er in Leiden?

In Leiden vindt u 2 verschillende, professionele aanbieders van self storages. Zij bieden opslagruimtes aan in verschillende formaten.

Wat kost een self storage huren in Leiden?

De kosten van een self storage hangen uiteraard af van de grootte van de opslagbox. Gemiddeld is een box van 6 m³ in Leiden verkrijgbaar vanaf +/- €45,- per maand.