Self storage huren?

Vind een Self storage bij u in de buurt

Zo werkt Opslagmarkt

Eenvoudig online

1.

Locatie invoeren

Voer uw plaatsnaam of postcode in en zoek een opslagruimte bij u in de buurt.

2.

Kies uw opslagruimte

Scroll door talloze opslag aanbieders en vind de aanbieder die bij u past

image/svg+xml
3.

Direct online en eenvoudig geregeld

Kies uw aanbieder en kom direct in contact.

Self storage vergelijken

Heeft u tijdelijk ruimte te kort, doordat u aan het verhuizen of verbouwen bent? Of loopt u tegen het probleem aan dat u te veel spullen hebt, die eigenlijk steeds maar weer in de weg staan? Een opslagruimte huren is dan de ideale oplossing! Opslagmarkt heeft hiervoor dé oplossing. Bij Opslagmarkt kunt u namelijk gemakkelijk opslagruimte huren. Opslagmarkt heeft alle self storage opslagbedrijven verzameld uit je omgeving. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode of plaatsnaam in te vullen. Op ons platform staan verhuurders in heel Nederland, waaronder opslagruimte in Nijmegen, opslag in Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Leeuwarden, Zwolle, maar ook kleinere plaatsen zoals Bergen op Zoom, Weesp en Wormerveer.

Self storage huren

Bent u druk bezig met verhuizen, verbouwen of renoveren? Of loopt u tegen het probleem aan dat u te veel spullen hebt, die eigenlijk steeds maar weer in de weg staan? Het huren van een inboedelopslag is dan de ideale oplossing! Opslagmarkt heeft hiervoor dé oplossing. Bij Opslagmarkt kunt u namelijk gemakkelijk opslagruimte huren. Opslagmarkt heeft alle self storage bedrijven verzameld uit Nederland. Vraag eenvoudig meerdere offertes tegelijk aan en maak een vergelijk op bijvoorbeeld kwaliteit, voorwaarden of prijs. Via Opslagmarkt ontvang u offertes van meerdere partijen die self storages aanbieden bij u in de buurt. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke opslag box u wilt huren. Door het huren van opslagruimte bij Opslagmarkt bespaart u uzelf tijd, geld en onnodige irritatie. Daarnaast bent u verzekerd van het huren van ruimte bij betrouwbare partners!

Grootste aanbod self storage van Nederland!

De verhuurpartners van Opslagmarkt vormen samen het grootste platform van Nederland waar u het huren van een opslagruimte kan vergelijken. Doordat wij de meeste keuze aanbieden vindt u altijd een opslag die past bij uw behoefte. De opslagruimten variëren in formaat van bijvoorbeeld 6 m3 tot 100 m3.

 

Inboedel en andere spullen opslaan

Er zijn diverse soorten opslag in Nederland. Één bekend soort opslag is selfstorage. Bij selfstorage wordt uw inboedel opgeslagen in een veilige omgeving. Deze opslagruimtes zijn schoon, veilig en droog. U kunt ten allen tijden bij de inboedel. Vaak krijgt u een persoonlijke toegangscode aangewezen, zodat alleen u in uw opslagruimte kan komen. Een extra veilig gevoel toch? Daarnaast heeft u bij self storage vaak ook de keuze in de grootte van je opslagruimte. U kunt de opslagruimte gebruiken voor een complete inboedel, maar ook voor dozen met archiefmateriaal.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het huren van een self storage gemiddeld?

De kosten van het huren van een self storage hangen uiteraard af van diverse factoren, zoals de grootte van de opslagruimte, en het verschilt natuurlijk per verhuurder. Een self storage van 3 m³ kost gemiddeld €35,- per maand, een box van 6 m³ €45,- en bij een grotere self storage van 16 m³ kunt u denken aan een vanafprijs van +/- €80,- p/m.

Zijn mijn spullen bij een self storage verzekerd?

In de meeste gevallen dekt uw inboedelverzekering ook de kosten bij een self storage, onder bepaalde voorwaarden. Daarnaast zijn er veel self storage verhuurders die u zelfs verplichten om een verzekering te hebben tegen verlies en diefstal van uw gestalde spullen.

Wilt u uw bedrijf laten groeien en meer klanten bereiken? Meld u aan als verhuurder

Wij zijn het transparante platform dat het vergelijken en reserveren van opslagruimtes gebruiksvriendelijk maakt voor huurders én verhuurders. Door samen te werken met Opslagmarkt.nl behoort u tot het grootste platform van Nederland en bereikt u meer nieuwe klanten.

Werk samen met ons
Boek online