Home Opslagruimtes

Self storage Nijmegen

Self storage Nijmegen

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle self storages in Nijmegen. Kies uw self storage en regel direct online!

Self storage Nijmegen huren

Op zoek naar een self storage in Nijmegen waar u goederen droog, veilig en schoon kunt opslaan én waar u niet de hoofdprijs voor betaalt? Dan biedt Opslagmarkt uitkomst. Op onze site vindt u self storage van diverse formaten, variërend tussen de 6M3 en 100M3. Het principe is heel eenvoudig. U geeft via een aantal zoekcriteria aan waar de gezochte self storage aan moet voldoen. Hoe groot moet de ruimte zijn, waar is de exacte locatie en wat is de minimale huurperiode? Aan de hand van uw zoekopdracht krijgt u een overzicht te zien die u onderling met elkaar kunt vergelijken. Bij iedere verhuurpartner vindt u aanvullende informatie over de self storage. De huurprijs, toegangstijden en specificaties zoals de aanwezigheid van een goederenlift of overdekte parkeerplaats bijvoorbeeld. Keuze gemaakt? Dan neemt de verhuurpartner contact met u op om u toegang te verlenen.

Waarom self storage in Nijmegen huren?

Nijmegen staat bekend als een prettige stad om in te wonen en te werken. Maar ook hier is er krapte op de huizenmarkt en zijn ruime woningen schaars. Dan is het handig dat u elders in de stad self storage kunt huren waar u spullen kunt opslaan. De wintersportuitrusting, kampeerbenodigdheden of het tuinmeubilair dat tijdens de wintermaanden binnen moet staan. Ook als tijdelijke oplossing is het huren van een self storage in Nijmegen handig. Wanneer u gaat verbouwen en een deel van de inboedel elders op wilt slaan. Of bij een op handen zijnde verhuizing bijvoorbeeld. Fijn dat Opslagmarkt tijdens deze momenten een bijdrage kan leveren bij de zoektocht naar een geschikte self storage. 

Self storage Nijmegen voor ondernemers

Als ondernemer weet u ook hoe het is om ruimtegebrek te hebben. Het archief moet namelijk jarenlang bewaard blijven maar neemt ontiegelijk veel ruimte in beslag. Huur dan een self storage bij één van onze verhuurpartners. Niet alleen opslagruimtes in Nijmegen vindt u bij ons, maar ook in andere regio’s in ons land. Extra voorraad of seizoensgebonden artikelen waarvoor binnen uw organisatie te weinig opslagruimtecapaciteit is? Zoekt en gij zult een geschikte self storage vinden binnen ons grote bestand van betrouwbare verhuurpartners.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel self storages zijn er in Nijmegen?

U kunt kiezen uit 9 verschillende verhuurders van self storage in Nijmegen.

Wat kost een self storage huren in Nijmegen?

Dit is afhankelijk van diverse factoren, zoals de afmeting van de self storage en het hangt uiteraard af van de aanbieder. Maar gemiddeld kost een opslag van bijvoorbeeld 9 m³ in Nijmegen +/- €50,- per maand.