Opslagruimte Amsterdam

Ruimtegebrek? Op Opslagmarkt vind je een geschikte opslagplek!

Opslagruimte Amsterdam toont het complete overzicht van opslagruimte in Amsterdam en omgeving. Bespaar tijd en geld door alle opslagruimten in Amsterdam en omgeving te vergelijken op basis van jouw opslagbehoefte (filter eenvoudig op locatie, opslagsoort, prijs, huurtermijn, omvang) en beschikbaarheid. Onderaan de pagina vind je handige informatie rondom het huren van opslagruimte in Amsterdam. Zo kies je de juiste opslag en regel je alles rondom het opslaan van inboedel. 

Een plek waar huurders en verhuurders samenkomen, dat is Opslagmarkt!

Voordat je de opslagruimten in Amsterdam hieronder gaat vergelijken is het handig om te weten dat er twee opslagvormen voor inboedel zijn, namelijk:

Self storage; vervoer van en naar de opslagruimte verzorg je zelf. Je hebt dagelijks toegang tot de opslagruimte waardoor je onbeperkt spullen kunt brengen en ophalen.
Mobiele box; de box wordt thuis voor de deur neergezet, opgehaald en bij einde huurperiode neergezet op de door jouw gewenste locatie. Tussentijds spullen toevoegen of eruit halen kan niet of op afspraak.

Opslagruimte Amsterdam | Self Storage Amsterdam | Mobiele Box Amsterdam | Stalling Amsterdam | Garagebox Amsterdam

Bepaal welke opslagruimte bij jouw opslag behoefte past

Wanneer je opslagruimte nodig hebt dan zul je ontdekken dat er twee typen opslagruimte beschikbaar zijn; self storage en mobiele box. De verschillen hebben we hieronder beschreven. 

Self-storage Amsterdam

Amsterdam beschikt over steeds meer self storage aanbieders. Steeds meer mensen huren een droge en verwarmde  opslagruimte. Met een persoonlijke toegangscode kun je onbeperkt bij je spullen.

Self storage voordelen

 • 7 dagen per week van 07:00 tot 23:00 toegang tot de opslagruimte
 • Toegang via een codeslot, digitale sleutel of persoonlijke toegangspas
 • Camerabeveiliging.
 • De opslagruimte variëren in grootte, je kiest zelf de grootte die past bij jouw opslag behoefte. Je kan dus tussentijds een grotere/kleinere box huren.

Self storage nadelen

 • Vervoer van en naar de self storage opslagruimte moet je zelf verzorgen
 • Het vele in en uitladen bij self storage (van busje op karren, en van karren in de unit) verhoogt de kans op beschadigingen
 • Vele huurders hebben toegang tot 1 pand. Andere huurders kunnen als ze kwaad willen bij uw spullen. Goede camera en toegangssysteem is een must.

Hier vind je alle self storage filialen rondom Amsterdam waar je een keuze uit kunt maken. Direct self storage opslagruimte huren via Opslagmarkt is mogelijk:

Opslag-XL Amsterdam | Opslagman.nl Nieuwegein | Boxx Amsterdam

Mobiele box in Amsterdam

Inboedel waar je tijdelijke/langdurig geen gebruik van denkt te maken, kun je ook eenvoudig opslaan in een mobiele box. De mobiele box wordt bij jou voor de deur geplaatst, je vult de mobiele box, waarna deze wordt opgehaald en in een grote opslagruimte wordt opgeslagen. Wanneer je weer gebruik wilt maken van de box wordt deze geplaatst op de gewenste locatie.

Mobiele box voordelen

 • Je hebt geen verhuisbus, pakwagen of aanhanger nodig.
 • Met een mobiele box bespaar je een aantal handelingen voor het laden en lossen van spullen.
 • Efficiënte vorm van opslag, wat voordeliger kan zijn

Mobiele box nadelen

 • In grote steden als Amsterdam en Rotterdam heb je vaak een vergunning nodig voor plaatsing van de mobiele box
 • Je hebt tussen de huurperiode door geen toegang tot de locatie van de opslag c.q. tot je spullen (enkele aanbieders bieden deze mogelijkheid wel, controleer vooraf of je hiervoor moet betalen)
 • Wanneer de boxen worden geplaatst voor het lossen heb je in 1 keer al je inboedel buiten staan en moet je in korte tijd alles uitladen.

Hier vind je alle Mobiele box aanbieders in Amsterdam waar je een keuze kunt maken.

 

Goedkope opslagruimte huren in Amsterdam

Jij bent op zoek naar opslagruimte, dan ben je bij Opslagmarkt op de juiste plek! Wij hebben alle aanbieders van de regio Amsterdam al op een rijtje gezet. Behalve dat, zie je direct de prijs, recensies en services van het bedrijf. Wel zo prettig, want zo kunt je makkelijk en snel jouw spullen bij de juiste aanbieder met een gerust hart achterlaten, zonder dat je er teveel voor betaald.

Offertes voor opslagruimten aanvragen

Via Opslagmarkt kun je eenvoudig en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij opslagruimte aanbieders bij jouw in de buurt. Op basis van wat zij je kunnen bieden qua prijs en voorwaarden, bepaal je zelf welke opslagruimte jij wilt huren.

Direct opslagruimte huren via Opslagmarkt

Bij steeds meer opslagaanbieders kan je  rechtstreeks via Opslagmarkt opslagruimtes huren. Andere aanbieders kun je bereiken door een offerteverzoek in te dienen. Zij nemen rechtstreeks contact met je op. Wij streven ernaar alle aanbieders gekoppeld te krijgen aan het Opslagmarkt platform.

Referenties over opslagruimten

Iedereen die via Opslagmarkt een opslagruimte huurt krijgt het verzoek om een referentie te geven over de verhuurder. Op deze manier kunnen nieuwe huurders nog beter de verhuurder vinden die past bij hun opslag wensen.

Grootste aanbod in opslagruimte van Nederland!

Opslagmarkt heeft het grootste platform van Nederland op gebied van opslagruimtes. Vergelijk alle aanbieders van opslagruimte op basis van jouw opslagbehoefte. Sorteer opslagruimte, op regio, op prijs, op formaat. Mis je een vestiging? Laat het ons weten via info@opslagmarkt.nl dan nemen wij contact met het opslagbedrijf op.

Grote behoefte aan opslagruimte in Amsterdam

Amsterdam is een gewilde plek om te wonen en te werken. Logisch, hier gebeurt het. Amsterdam is onze hoofdstad, ligt centraal en veel bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor. Zowel bedrijven als bewoners kampen met opslagruimte tekort. In 2015 verhuisden om en nabij 35.000 bewoners uit Amsterdam en ongeveer even zoveel mensen verhuisden naar Amsterdam. Een deel van deze mensen maken gebruik van opslagruimte om hun inboedel tijdelijk in op te slaan. Daarnaast gaf Airbnb aan dat het percentage Amsterdammers die hun woning verhuren aan toeristen aan het toenemen is. Wat doe je dan met je inboedel? Inderdaad, opslaan in een opslagruimte. Kortom, opslagruimte in Amsterdam is gewild. Maak je geen zorgen, Opslagmarkt biedt het grootste aanbod in opslagruimte in Nederland!

Tips opslagruimte huren in Amsterdam

Wil je in één keer een verzicht waar je allemaal rekening mee moet houden tijdens een verhuizing, bekijk dan de checklist verhuizing. Maak daarnaast gebruik van onze tips om de juiste opslagruimte voor jouw verhuizing te bepalen en lees de blog over het verhuizen in Amsterdam. Deze biedt veel praktische informatie over de beslissingen die je moet nemen voordat je gaat verhuizen. Zoals de keuze of je zelf gaat verhuizen of een verhuissservice in Amsterdam inhuurt. Met deze drie artikelen ga je goed van start. Uiteraard hebben we meer praktische tips;

Tip; controleer je inboedelverzekering of de inboedel in de opslagruimte zijn verzekerd. 

Tip; pak je spullen zorgvuldig in. Dit zorgt ervoor dat je spullen hun kwaliteit behouden. 

Tip; pak de opslagruimte efficiënt in. Dit zorgt ervoor dat je je spullen eenvoudig terug kunt vinden en dat je niet onnodig teveel betaald (je kan toe met minder ruimte).