Home Opslagruimtes

Self storage Rotterdam

Self storage Rotterdam

Bij Opslagmarkt vindt u een totaaloverzicht van alle self storages in Rotterdam. Kies uw self storage en regel direct online!

Self storage Rotterdam vergelijken

Een self storage in Rotterdam is snel gevonden via Opslagmarkt. Dit grootste online opslagruimteplatform van Nederland brengt huurders en verhuurpartners met elkaar in contact. Het principe werkt heel simpel. Via een aantal zoekopties vindt u snel een geschikte self storage. U vult de locatie in, de gewenste grootte en de minimale huurperiode. Aan de hand hiervan krijgt u een overzicht te zien van opslagruimte in Rotterdam die aan uw zoekcriteria voldoen. Bij iedere verhuurpartner vindt u meer informatie over de huurprijs, gedetailleerde specificaties en meer. Aangevuld met een aantal foto’s zodat u een goed beeld heeft. Direct huren van een self storage is mogelijk maar u kunt er ook voor kiezen om bij verschillende verhuurpartners vrijblijvende offertes op te vragen. Keuze gemaakt? Dan kunt u in veel gevallen eenvoudig online de opslagruimte huren. De verhuurpartner neemt daarna contact met u op om u toegang te verlenen tot uw self storage in Rotterdam.

Waarom self storage in Rotterdam huren?

Hebt u een kleine woning? Dan weet u hoe lastig het is om een geschikte plek te vinden in huis waar u de kampeeruitrusting op kunt bergen. Alles staat her en der verspreid door het huis waardoor het ieder jaar weer een hele zoektocht is om alles terug te vinden. Huur voor een klein bedrag een self storage in Rotterdam waar u alle benodigdheden voor de kampeervakantie veilig, droog en warm bij elkaar op kunt bergen. Ook voor een korte periode is het huren van een self storage in Rotterdam een uitkomst. Wanneer u van de ene naar de andere woning gaat verhuizen of gaat verbouwen. Meubels en andere goederen die u op dat moment niet nodig hebt bergt u veilig op in een opslagruimte. 

Self storage Rotterdam voor ondernemers

Ook als ondernemer kampt u mogelijkerwijs met ruimtegebrek. Het oude archief, seizoensgebonden of de extra voorraad: sla het voordelig op in de self storage in Rotterdam die u bij een verhuurpartner van Opslagmarkt huurt. Er zijn verhuurpartners waar u dag en nacht toegang hebt zodat u spullen kunt halen en brengen wanneer u dat uitkomt.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoeveel opslagruimte locaties zijn er in Rotterdam?

In Rotterdam bevinden zich 15 locaties met self storages. Zij bieden opslagruimtes aan in diverse formaten, van klein t/m groot.

Wat kost een self storage huren in Rotterdam?

Dit verschilt per aanbieder en hangt uiteraard af van de grootte van de opslagruimte. Bij een self storage in Rotterdam van bijvoorbeeld 3 m³ moet u denken aan een prijs vanaf +/- €30,- per maand.