Stalling voertuig

30-10-2017 15:12

De herfst is aangebroken en de winter komt er langzaam maar zeker weer aan. Dat betekent dat de boottochtjes weer uitgesteld kunnen worden tot het voorjaar. Naast je boot, hebben wij ook genoeg stallingen door heel Nederland voor je oldtimer, caravan, camper, auto of motor. Zo kun je snel terecht voor een stalling bij jou in de buurt.

Lees meer

Wanneer de paashaas paaseieren gaat verstoppen

13-04-2017 14:36

Categorie: self-storage

... dan is er altijd één ei dat niet wordt gevonden

... dan struinen we de woonboulevards af voor nieuwe accessoires

... dan overdenken we onze goede voornemens van 1 januari

... dan starten we weer met meer bewegen

... dan ben je van harte welkom bij Opslagmarkt om je winterspullen op te slaan en je zomerspullen mee naar huis te nemen!

Lees meer

Verwarmde droge opslagruimte zoekt winterkleding met behoefte aan rust

23-03-2017 16:09

Categorie: Tips

De lente is officieel begonnen! De eerste zonnestralen hebben we gevoeld, de vogeltjes zingen, de bloemetjes fleuren de bermen op en we staan te springen om onze winterjas van ons af te werpen! Een nadeel, winterkleding neemt twee keer zoveel ruimte in als zomerkleding. Zou het niet heerlijk zijn wanneer we deze spullen op een plek kunnen opslaan zonder dat ze in de weg staan? Zo'n plek bestaat! Opslagmarkt biedt zelfs 10.000 van dit soort plekken! 

Lees meer

Links of rechts gestemd en vandaag spijt?

16-03-2017 14:58

Categorie: Tips

De verkiezingen waren een hot item de afgelopen maanden en veel mensen hebben best wel even na moeten denken op welke partij en op wie ze zouden stemmen. Want eenmaal een stem uitgebracht, dan is er de komende vier jaar geen weg meer terug.  Bij het huren van een opslagruimte is dat ook een drempel die mensen ervaren …

Lees meer

Hoe maak je een vrouw blij? #internationalwomensday

08-03-2017 14:36

Categorie: Tips

"International Women's Day (March 8) gaat over gendergelijkheid voor iedereen en dat er acties worden uitgezet die op de lange termijn voor meer gelijkwaardigheid gaan zorgen. Voor de korte termijn vinden wij dat op Internationale Vrouwendag, de vrouwen in het zonnetje mogen worden gezet. En waar maak je een vrouw blij mee? Met opslagruimte voor schoenen, kleding en accessories, maak een walk-in-closet!

 

 

Lees meer