Verwarmde droge opslagruimte zoekt winterkleding met behoefte aan rust

23-03-2017 16:09

Categorie: Tips

De lente is officieel begonnen!

De eerste zonnestralen hebben we gevoeld, de vogeltjes zingen, de bloemetjes fleuren de bermen op en we staan te springen om onze winterjas van ons af te werpen! 

Een nadeel, winterkleding neemt twee keer zoveel ruimte in als zomerkleding. Dus de wisseling van kleding brengt ook nadelen met zich mee. Zou het niet heerlijk zijn wanneer je de winterkleding, de spullen van de wintersport (skies, snowboards, skipakken, mutsen, handschoenen, skistokken), de sneeuwschuiver en de slee die ook deze winter slechts één keer is gebruikt, ergens kunt opslaan dat ze niet de rest van het jaar in de weg staan? 

Een plek met behoud van de kwaliteit van je spullen, maar waar je ze gewoon niet hoeft te zien totdat je ze weer nodig hebt. Die plek is er! Er zijn er zelfs 10.000! Opslagmarkt toont een compleet overzicht van opslagruimtes in Nederland en garandeert dat er ook waar jij woont volop keuze is aan opslagruimte verhuurders in een straal van 25 kilometer. 

Opslagmarkt biedt 10.000 opslagruimtes! 

Woon je bijvoorbeeld in Utrecht, dan biedt Opslagmarkt 25 opslagruimte verhuurders. Zoals Opslagman.nl Nieuwegein, met maar liefst zes verschillende maten opslagruimte en na de eerste maand kun je dagelijks opzeggen. Woon je in Rotterdam, dan heb je niets aan opslagruimte in Utrecht. In die regio bevinden zich echter 52 verschillende opslagruimte aanbieders. Zoals Opslag-XL Haaglanden! Met gratis ophaalservice, een opzegtermijn van 1 week, 24/7 beveiliging en dagelijks toegang. Inbox Storage komt de spullen die je wilt opslaan gewoon ophalen bij je op locatie, ook niet verkeerd. 

Dus voel jij een onbedwingbare behoefte om de winter uit te wissen en volop te genieten van de lente, huur dan snel een opslagruimte! Vandaag vrijblijvend één of meer offertes aanvragen is komende week al huren bij de opslagruimte verhuurder van jouw keuze! 

Ben je er nog niet van overtuigd of een opslagruimte ook bij jou past, lees dan onze blog met 10 redenen waarom mensen een opslagruimte huren! Steeds meer mensen huren een opslagruimte omdat ze thuis ruimtegebrek ervaren. Jaarlijks breidt het aantal opslagruimte verhuurders zich dan ook uit. Alleen opslagruimte verhuurders die voldoen aan de strenge eisen van Opslagmarkt, worden toegevoegd aan ons overzicht. Opslagruimtes moeten o.a. verwarmd, beveiligd en minimaal zes dagen per toegankelijk zijn. Zo kun jij met een gerust hart opslagruimte huren, je winterspullen opslaan en gaan genieten van de lente. 

Have fun in the sun!