Dan kunde volgend joar wir goe veur dun dag kome...

16-02-2017 13:35

Categorie: self-storage

Wanneer je ieder jaar een nieuwe kleejke maakt, met een pruik, losse attributen, affezeer schoen, etc, tis nog sund, dan past dat al snel niet meer in een doos op zolder of in een kelder. En eigenlijk is dat ook zonde, want de condities in deze ruimtes zijn veelal funest voor de kwaliteit. Ieder joar naor un droideurwinkel is ok sund. Huur opslagruimte en sla je spullen bierlucht vrij op!

Lees meer

Valentijnsdag dilemma; gaan we samenwonen?

09-02-2017 13:39

Categorie: self-storage

Samenwonen klinkt heel romantisch, zeker wanneer je hier samen over filosofeert op Valentijnsdag. Er zijn wel wat drempels die genomen moeten worden, want ook al lijkt samenwonen onschuldig, het is verstandig om duidelijke afspraken te maken. Onder andere over financiën, wel of geen samenlevingscontract, waar jullie gaan wonen en welke spullen dan van de partner mee mogen. En dat laatste, daar wil de schoen nog wel eens wringen. Voorkom relatieproblemen, huur opslagruimte!

Lees meer

Bedrijfspand huren in Rotterdam? Maak gebruik van externe opslagruimte!

03-02-2017 13:27

Als startende ondernemer in Rotterdam of ondernemer die gaat uitbreiden is het raadzaam om de kosten zo laag mogelijk te houden. Een groot bedrijfspand huren op een toplocatie in Rotterdam brengt financiële risico’s met zich mee. Gebruik de ruimte die je hebt dus zo efficiënt mogelijk en plaats voorraad en overtollige spullen in een opslagruimte.

Lees meer

Verhuizen in Amsterdam

15-12-2016 14:05

Categorie: Tips

Wanneer je gaat verhuizen in Amsterdam is de eerste keuze zelf verhuizen of gebruik maken van een verhuisservice. Opslagmarkt geeft tips en links binnen Amsterdam!

Lees meer

7 tips voor het kiezen van een opslagruimte

13-10-2016 14:05

Categorie: Tips

Opslagmarkt heeft vele partners die opslagruimte verhuren en weet daardoor dat er grote verschillen bestaan in huurvoorwaarden, huurprijzen en condities van de opslagruimte. Door op de volgende punten te letten, weet je zeker dat je een opslagruimte verhuurder kiest die zorg draagt voor de opslag van jouw spullen!

Lees meer